ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013,

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  18  Δεκεμβρίου  2013  :


7..6..5…3…2…1..   μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα !!!!!!  ΧΡΟΝΙΑΠΟΛΛΑ !!! Οι  προσδοκίες  σας ολόθερμες  Ευχές σε  διάρκεια για  όλους  σας από  όλους  μας !!
°
° ˛˚˛ * _Π_____** ˚
˚ ˛ •˛•˚ */______/~
\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• ˚
田田 |門| ••˛•˚ *
¨´`'*°.¸.¨´`'*°.¨´`'*°.¸.
όμορφα Χριστούγεννα για  όλους !!!
Γιορτές γεμάτες  χαρά , υγεία , ευτυχία , Πρόοδο  και  Ανθρωπιά  !!!  ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ !!!
Καλημέρα/ …. / Καλησπέρα  για  όλους μας !!!!!!!!!!!!!!!!!



*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  : 




   Foto - Φωτογραφίες    από  ΑΡΦΑΡΑ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  Ν.  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   2013
***  Οι εξηγήσεις του κ. Τσουκαλά    βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ    εκ  ΠΑΣΟΚ ... !!!    
           
Διάβαζα χθες την απάντηση του κ. Τσουκαλά στις αντιδράσεις για το 1 εκατ. που δήλωσε στο «πόθεν έσχες». Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται περί εφάπαξ, αλλά για αποζημίωση από ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα για τα 35 χρόνια που εργαζόταν στην ABN-AMRO. Αλήθεια, οι συνάδελφοί του που δούλευαν μαζί του, σε «ένα βράδυ» βρέθηκαν στην ASPIS και τώρα (όσοι) έχουν απομείνει στην τράπεζα που έχει περάσει από… χίλια κύματα, τι θα λένε; Όταν φύγουν, θα έχουν και αυτοί παρόμοιες απολαβές; Τι μισθό πρέπει να παίρνει κάποιος για 35 έτη και τι εισφορές πρέπει να πληρώνει για να του αποφέρουν ένα τέτοιο ποσό ως αποζημίωση σε ασφαλιστικό πρόγραμμα;
Κι όλα αυτά από το «συνδικαλιστή» κ. Τσουκαλά, που όλα αυτά τα χρόνια στην ΟΤΟΕ βρισκόταν και πληρωνόταν… για να προασπίζει τα δικαιώματα των εργαζόμενων συναδέλφων του…
Κ. Γαζ      υγ-Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή  ,  Μετά    μου  λέτε  να  ψηφίσω  ΣΥΡΙΖΑ .... ;?????? 

*** Ορκωμοσία για 77 πτυχιούχους του τμήματος Δ.Ε.Ο. στο ΤΕΙ Καλαμάτας (φωτογραφίες & βίντεο)          
   

Τελετή ορκωμοσίας για 77 Πτυχιούχους του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, που προέκυψε από τη συγχώνευση των Τμημάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης Μονάδων Υγείας – Πρόνοιας, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Ίδρυμα της Καλαμάτας.
  Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ σε λίγα λεπτά Video

 ***  Επανασύνδεση ρεύματος σε 13 πολίτες με τη μεσολάβηση του Δήμου Καλαμάτας          
           
Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι χθες στο γραφείο του Δήμου στο Διοικητήριο
 Επιμέλεια: Αντώνης Πετρογιάννης
 Τις πρώτες καταστάσεις που περιλαμβάνουν 13 πολίτες οι οποίοι αιτούνται επανασύνδεση του ρεύματος στα οικήματα όπου κατοικούν και ζήτησαν γι’ αυτό τη συνδρομή του Δήμου, κατέθεσαν χθες στη ΔΕΗ – με εντολή του δημάρχου – η αντιδήμαρχος Μαρία Οικονομάκου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βασίλειος Χαντζής και ο διευθυντής της Πρόνοιας, Στέφανος Στεφανόπουλος.
Οι καταστάσεις αυτές περιλαμβάνουν 7 αναξιοπαθούντες που βοηθούνται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και άλλους 6 που δεν υπάγονται σ’ αυτήν την κατηγορία αλλά ζήτησαν τη βοήθεια του Δήμου. Σε όλους έχει γίνει διακοπή ρευματοδότησης λόγω αδυναμίας εξόφλησης του λογαριασμού.
Οι προαναφερθέντες πολίτες κατέθεσαν αίτηση στο γραφείο που συστάθηκε με εντολή του κ. Νίκα στη Διεύθυνση Πρόνοιας, ζητώντας συνδρομή για την επανασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ. Το γραφείο αυτό βρίσκεται στο Διοικητήριο, στη Διεύθυνση Πρόνοιας (ισόγειο) και είναι το υπ’ αριθ. 358 με αριθμό τηλεφώνου 27213 61833. Το στελεχώνουν εξειδικευμένες υπάλληλοι του Δήμου, που υποδέχονται τις αιτήσεις των πολιτών.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Καλαμάτας επέδωσαν τις καταστάσεις στον αρμόδιο προϊστάμενο της ΔΕΗ κ. Παναγόπουλο, ο οποίος θα προβεί άμεσα σε επικοινωνία με τους αιτούντες και σχετικό έλεγχο. Σήμερα θα υπογραφεί πρακτικό από την αντιδήμαρχο κα Οικονομάκου και τον κ. Παναγόπουλο, για να ακολουθήσει η αποστολή των στοιχείων στην αρμόδια Διεύθυνση της ΔΕΗ και άμεσα να γίνει η επαναρευματοδότηση των ακινήτων.
Η όλη διαδικασία θα συνεχισθεί και ο Δήμος Καλαμάτας θα συγκεντρώνει τα αιτήματα, στα οποία θα επισυνάπτονται τα αναγκαία δικαιολογητικά, ενώ θα γίνεται μνεία όταν πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Εξάλλου, σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή στην εφημερίδα «Τα Νέα», θα επιβληθεί πλαφόν κατανάλωσης πάνω από το οποίο οι άποροι θα χρεώνονται με τα κανονικά τιμολόγια της ΔΕΗ, κι αυτό θα προβλέπεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε απόφαση του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ι. Μανιάτη, που θα εκδοθεί μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες, για το δωρεάν ρεύμα στους αδύναμους πολίτες.
Με βάση πληροφορίες της εφημερίδας, η υπουργική απόφαση θα προβλέπει ότι τα φτωχά νοικοκυριά στα οποία θα επανασυνδέεται το ρεύμα δε θα καταβάλουν τέλη επανασύνδεσης, θα έχουν έκπτωση της τάξης του 99%, αλλά αυτό θα ισχύει μέχρι μια συγκεκριμένη κατανάλωση.
Η κατανάλωση αυτή είναι ανάλογη εκείνης που έχει ο μέσος όρος των 470.000 καταναλωτών που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (της τάξης των 500-800 κιλοβατωρών/4μηνο) και θα αποσαφηνίζεται στην υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί σύντομα.
Το κόστος θα μετακυλιστεί στα 7 εκατ. καταναλωτές της ΔΕΗ με επιβάρυνση 50 λεπτών ανά λογαριασμό.
Όπως, επίσης, αναφέρεται, μέσα στην εβδομάδα θα προταθεί ρύθμιση για την παροχή δωρεάν ρεύματος στους απόρους, που θα προβλέπει ότι παγώνει η πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ για ένα έτος.
 
***  Αυτοκίνητο σε «τρελή» πορεία έπεσε πάνω στη πόρτα Νηπιαγωγείου στην Καλαμάτα! (φωτογραφίες)          
    
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα. Λίγο μετά τις 7 το πρωί ένα αυτοκίνητο κινούμενο στην οδό Λακωνικής, κάτω από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο ,έφυγε από την πορεία του και αφού γκρέμισε το συρματόπλεγμα στη συνέχεια έπεσε πάνω στην πόρτα του 19ου Νηπιαγωγείου της Καλαμάτας!!!
Το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο βρίσκεται στη διασταύρωση Λακωνικής και Βασ. Γεωργίου.
Από το ατύχημα προκλήθηκε ένας πανικός αφού μετά από λίγη ώρα  τα μικρά παιδιά θα πήγαιναν στο Νηπιαγωγείο αλλά από τύχη δεν χτύπησε κανείς. Τα μικρά παιδιά και οι γονείς σοκαρισμένοι παρακολουθούν αυτό που συνέβη…  Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου 3 χρόνια είχε συμβεί ίδιο περιστατικό στο συγκεκριμενο Νηπιαγωγείο !
 

*** Πρωτοβουλία αντίστασης ενάντια σε πλειστηριασμούς και διακοπή νερού - ρεύματος από πολίτες της Καλαμάτας          
Οι Γ. Σοφρωνάς, Ηλίας Μαυρέας, Ευάγγ. Μάινας, Ευάγγ. Ποτέας, Ι. Χριστόπουλος, Μαρία Βεργινάδη και Ευγενία – Χριστίνα Λουκαρέα, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου

Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Με στόχο την ίδρυση κίνησης που θα σταθεί ασπίδα προστασίας, προκειμένου να μη γίνουν πλειστηριασμοί στις κατοικίες, να μη διακοπεί το νερό ή το ηλεκτρικό ρεύμα, πραγματοποιείται σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, σχετική συνάντηση.
Όπως υπογράμμισαν χθες, σε συνέντευξη Τύπου, οι αναλαμβάνοντες την πρωτοβουλία, σκοπός είναι να κρατήσει ο κόσμος την αξιοπρέπειά του.
Ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, Ευάγγ. Μάινας, ανέφερε πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε βάρος του λαού είναι σαν ορός ευθανασίας και κάθε σταγόνα του δημιουργεί πλήρη αποχαύνωση και στέρηση στις αντιδράσεις των συμπολιτών. «Είναι αναγκαίο να ενώσουμε πολλά πλατιά λαϊκά στρώματα και να υψώσουμε ασπίδα προστασίας σε ζητήματα που θεωρούμε αδιαπραγμάτευτα, όπως η πρώτη κατοικία, η ρευματοδότηση, η υγεία και το νερό», είπε χαρακτηριστικά.
Κάλεσε όλους να συμμετέχουν στην επιτροπή αλληλεγγύης, να πλουτίσουν τους τρόπους παρέμβασης «ώστε να διαλύσουμε το φόβο που διακατέχει τους συμπολίτες και να τους δώσουμε την ελπίδα του μοναδικού αντίδοτου».
Η δράση, όπως είπε, «δε θα περιλαμβάνει μόνο λόγους, αλλά και επισκέψεις σε κάθε γειτονιά και κάθε σπίτι με έντυπο υλικό, προκειμένου να βρεθούν οι δοκιμαζόμενοι, να σταθούμε δίπλα τους και να τους τονώσουμε».         
  Άλλες απόψεις
Ο Ευάγγελος Ποτέας, δημοσιογράφος που απολύθηκε, όπως είπε, παράνομα από την ΕΡΤ χωρίς να του έχει καταβληθεί η νόμιμη αποζημίωση, σημείωσε ότι  προβάλλεται ως μεγάλη ανάγκη η δημιουργία μιας αλυσίδας με κρίκους αλληλεγγύης, ενός τοίχου αντίστασης, κινηματικής δράσης και ασπίδας προστασίας ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων με ανθρώπους που θα βοηθήσουν όσους πλήττονται περισσότερο.
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Ι. Χριστόπουλος ανέφερε πως οι πλειστηριασμοί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από τη μεταπολίτευση, καθώς θα βρεθούν οικογένειες στο δρόμο και θα ξεσπιτωθούν παιδιά.
Επισήμανε πως, όποιος λέει ότι δεν ενδιαφέρεται για τους πλειστηριασμούς, μάλλον δεν έχει αισθήματα και ανέγνωσε συγκεκριμένα άρθρα του Συντάγματος, που προστατεύουν την κατοικία.
Τέλος, παρατήρησε ότι, ενώ η απελευθέρωση των πλειστηριασμών προβάλλεται ως μέτρο που εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, τελικά το βλάπτει, γιατί θίγει το κοινωνικό συμφέρον.
Με τη σειρά του ο γιατρός Ηλίας Μαυρέας περιέγραψε με πολύ μελανά χρώματα όσα πρόκειται να συμβούν, λέγοντας πως θα υπάρχουν άνεργοι και άστεγοι με δημευμένη περιουσία, που θα ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για φαγητό. «Θα ζήσουμε καταστάσεις άγριας επίθεσης σε στοιχειώδες επίπεδο διαβίωσης», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι υπεύθυνοι της κατάστασης που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία συμπεριφέρονται ως κατήγοροι. Σημείωσε ακόμη πως πρέπει να αναπτυχθεί ένα ισχυρό κίνημα αλληλεγγύης με αλληλοβοήθεια και μαχητικότητα, προκειμένου να αποτραπούν αυτά που σχεδιάζονται..
Η δικηγόρος Μαρία Βεργινάδη ανέφερε ότι το κράτος συμπεριφέρεται στους πολίτες σαν να είναι εγκληματίες, όταν ο καθένας τους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην οικονομική του αδυναμία και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να παραστούν στη σημερινή συνάντηση. Τέλος, επισήμανε πως η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων δείχνει τη βαθμίδα πολιτισμού της κοινωνίας.- 

 *** Έκλεψαν το Θείο Βρέφος από τη φάτνη και το επέστρεψαν αργότερα
Κάθε χρόνο τα ίδια...
Έκλεψαν το Θείο Βρέφος από τη φάτνη και το επέστρεψαν αργότερα
 (Φωτογραφία:)    Θεσσαλονίκη    Παράδοση έχει γίνει στη Θεσσαλονίκη η κλοπή του Θείου Βρέφους από τη φάτνη που στήνεται στην πλατεία Αριστοτέλους.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, άγνωστοι αφαίρεσαν το ομοίωμα του Θείου Βρέφους από τη φάτνη που τοποθετήθηκε στην πλατεία, στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο, λίγο αργότερα οι άγνωστοι δράστες επέστρεψαν και πάλι το ομοίωμα στη φάτνη.
Η κλοπή διαπιστώθηκε το πρωί της Τετάρτης.
Πέρυσι, οι δράστες είχαν τοποθετήσει στη θέση του Θείου Βρέφους τρία προβατάκια.
*** Ταινία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα γυρίζεται στην Ελλάδα
«Ναι» από το ΚΑΣ για γυρίσματα στην Ακρόπολη
Ταινία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα γυρίζεται στην Ελλάδα

  (Φωτογραφία: )   Αθήνα    Ταινία με θέμα την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο στην Ελλάδα γυρίζουν δύο Αμερικανοί σκηνοθέτες, ελληνικής καταγωγής, ο Τζον κι ο Θίοντορ Βούρχες.
Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας «Πρόμαχος», που είναι συμπαραγωγή Ελλάδας - Αγγλίας - Γαλλίας, μια ομάδα Ελλήνων δικηγόρων ξεκινούν δικαστικό αγώνα για την επιστροφή των περίφημων μνημείων.
Το πρώτο βήμα γίνεται στη Βρετανία, όπου το δικαστήριο ακούει τα επιχειρήματα των μηνυτών, ωστόσο αποφαίνεται ότι δεν μπορεί να εκδικάσει μια υπόθεση του 19ου αιώνα εν έτει 2014. Στη συνέχεια η ομάδα καταφεύγει στο Δικαστήριο της Χάγης.
Το «πράσινο φως» στα γυρίσματα της ταινίας στην Ακρόπολη έδωσε την Τρίτη το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, κάνοντας, πάντως, κάποιες υποδείξεις προς τους δημιουργούς του σεναρίου, που κατά την Α΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ήταν κάπως απλοϊκό.
Το Συμβούλιο πάντως θεώρησε ότι πρόκειται για μια καλή ευκαιρία ανακίνησης του θέματος, που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τη χώρα μας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

*** 
 
***  Αθλητική  ενημέρωση :

ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ
*** Το πρόγραμμα  16ης  αγωνιστικής  (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA):
Live score: Εργοτέλης-Απόλλων (0-0)

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου  2013 :

Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 2-2  , (2-2) .- ^
 Τα  γκολ :  16΄ Μπαντιμπαγκά , 18΄ ,  42΄  Α. Πετρόπουλος , 45΄+3 ΄ Πελέ  ,
Διαιτητής της συνάντησης ο Κ.  Ιωαννίδης, βοηθοί οι Ν.  Φαντόπουλος και Ε.  Βλάσσης.
Κάρτες :κίτρινες ,  Μεχία ,. Φαρινόλα , Πέλέ ,
Η ενδεκάδα του Εργοτέλη: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Καρντόσο(Αναστασάκος) , Βερπακόφσκις(Χαλκιαδάκης ) , Μπουχαλάκης, Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος.
Στον πάγκο για τον Γιάννη Πετράκη οι Καβουσάκης, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Αναστασάκος, Ράφαελ, Ρέντζας, Χαντί.
 Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Άλβαρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα, Τσοκάνης.
Στον πάγκο για τον Λόρι Σάντσεζ οι Γουμάγιας, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Δημογιάννης, Μπάρκογλου, Παπαζαχαρίας.
 Βίντεο από  αγώνα  :
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ  2ο  γκόλ  ισοφάρισης 2 -2  ημίχρ   18 /12 /2013 : http://youtu.be/HW_JIki-yRE  ,
 
Εργοτέλης - Απόλλων Τα  γκόλ  2 - 2  α΄ ημίχρ,      18/ 12/ 2013 : http://youtu.be/J5pZ7rZLjiQ
 
     ~* Εργοτέλης  -  Απόλλων A. 2 -2  φάσεις  γκολ  18/ 12/ 2013  : http://youtu.be/o4HYGFk5rnM ,
 
 Ισοπαλία για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 2ης θέσης   (Φωτογραφία:)~
 
~ Ατρόμητος - ΠΑΟΚ  1-1  , (1-0) .-
Τα γκόλ :  26΄ Παπαδόπουλος , 90΄ Τσαβέλας Διαιτητές :Α.  Κάκος , Π.   Κωσταράς  ,Η.  Κούλα ,
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Κάκος (Κέρκυρα)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Ούμπιντες, Ιγκλέσιας - Τζαβέλλας
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (86΄ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (73΄ Φυτανίδης), Μπρίτο, Παπαδόπουλος (79΄ Φάμπιο).
Στον πάγκο του Ατρομήτου: Σηφάκης, Φυτανίδης, Καλλέργης, Μπάλλας, Φάμπιο, Αρκούδας, Γεωργίου ,
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Λούκας (78΄ Λίνο), Σαλπιγγίδης, Βίτορ (61΄ Τζιόλης), Λάζαρ, Κατσουράνης, Ολίσε (70΄ Αθανασιάδης), Βούκιτς, Κίτσιου.
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Κάτσε, Λίνο
VIDEO  από  αγώνα  : 
~* ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -  ΠΑΟΚ  1 - 1  φάσεις γκολ  18/ 12/ 2013 :http://youtu.be/9i1fq8qs_nQ ,
 
 
 Επεισοδιακή νίκη της Ξάνθης, πολλά παράπονα από τον ΟΦΗ
  (Φωτογραφία)  

~  Ξάνθη - ΟΦΗ  2-1  , (0-0 ).,-
Τα  γκολ : 54΄,  62΄ Κάλβο , 76΄Κουτσιανικούλης ,
Διαιτητές :Μ.  Λαμπρόπουλος ,Α.  Γρεβένης ,Ι.  Απτόσογλου ,
 Ντροπή  στην διαιτησία  Λαμπρόπουλου !
Κάρτες
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Κίτρινες κάρτες: Μπαξεβανίδης, Σολάρι - Τριποτσέρης, Καλάιτζιτς, Μπούρμπος
Κόκκινες κάρτες: Κουτσιανικούλης (81΄)
Ξάνθη (Ράινερ Μάουερ): Τσέμα, Μάρτινς, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκουζμάν, Ντιέ (85΄ Μάνταλος), Σολτάνι, Σουάρες (53΄ Κάλβο), Σολάρι, Τριάδης (68' Βασιλακάκης).
Στον πάγκο για την Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Ράνος, Κάλβο, Βάλλας
ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζορό, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς (66΄ Λαμπρόπουλος), Μακρής, Όγιος (66΄Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Ζε Εντουάρντο (85΄ Μακουκούλα), Παπάζογλου.
 Στον πάγκο για τον ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μακουκούλα, Βερόν, Περογαμβράκης, Δαμιανάκης, Λαμπρόπουλος, Στάθης
Βίντεο  από  τον  αγώνα  :
~* Ξάνθη - ΟΦΗ  2 - 1   18/ 12/ 2013  φάσεις  γκολ  τέλος  αγώνα : http://youtu.be/1q4Rzp88AIg ,


 
~* ΞΑΝΘΗ ΟΦΗ  2 1  φάσεις  γκολ  18 - 12 – 2013 : http://youtu.be/vvHxhudcb-s  ,

 
Εύκολα ο Παναιτωλικός τον Πλατανιά στο... κάστρο του
  (Φωτογραφία) 
 
~ Παναιτωλικός - Πλατανιάς    3-0 , (1-0).-
 Τα  γκολ :  4Ο΄  Θεοδωρίδης ,60΄ Μπόγιεβιτς  , 66΄ Ανρί  Καμαρά  ,
Διαιτητές :Ι.  Καμπαξής .Χ.  Σωτηρόπουλος ,Β. Καμπούρης
  Διαιτητής: Ι.Καμπαξής (Εύβοιας)
Κίτρινες: Αγκιλέρα, Τετέ, Ιντζίδης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά (81΄ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (86΄ Πασάς), Γοδόι, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης (78΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπόγιοβιτς
Στον πάγκο του Μάκη Χάβου είναι οι: Στεφανάκος, Καλί, Πασάς, Μύγας, Καλογέρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δάρλας
ΠΛΆΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης (46΄ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (75΄ Πόποβιτς), Τόρες, Κάταϊ (70΄ Μπεριάν), Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Τετέ.
Στον πάγκο του Νίκου Αναστόπουλου είναι οι: Περιστερίδης, Ράφαελ Ντα Σίλβα, Μπέριαν, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Πόποβιτς, Σουκιάς.
Βίντεο  από  αγώνα  :
~* Παναιτωλικός  -  Πλατανιάς  3 - 0  φάσεις  γκολ  18 /12 /2013 : http://youtu.be/Fh6K7MrA9tc  ,

 
  
 Ο Πανθρακικός νίκησε τη Καλλονή και... σκαρφάλωσε
  (Φωτογραφία )

~  Πανθρακικός - Καλλονή   2-0  , (0-0) .- ^
Τα  γκολ : 54΄ Κάσες  , 77΄ Χρήστου .- Διαιτητές :Δ.  Στηλιάρας  ,Σ.  Τσωλάκης  ,Δ.  Ζηγούρης , Κάρτες : Κόκκινη: Φαρία (2η κίτρινη στο 70΄)
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Ζος - Λεάντρο Πίντο, Φαρία, Μανούσος
Κόκκινη: Φαρία (2η κίτρινη στο 70΄)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης (86΄ Μακρυδημήτρης), Ζος, Κάσες (77΄ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Τζάνης (73΄ Εμπόου), Ρομέου.
Στον πάγκο για τον Πανθρακικό: Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Χασομέρης, Έμποου, Ζεκίνια, Μακρυδημήτρης
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Βαλλιός, Λεάντρο Πίντο, Ποντάνι, Μαρσέλο Άλβες, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο (75΄ Γιουκαρής), Γιονάν Γκαρσία (83΄ Γκάσιτς), Μανούσος (69΄ Καζάκης), Περόνε.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
  Στον πάγκο της Καλλονής: Χογκ, Γιουκαρής, Γκάσιτς, Αναστασιάδης, Ντος Σάντος, Καζάκης, Ντάμπος
Τα  Βίντεο  από  αγώνα  :
~* Πανθρακικός  -  Καλλονή  2 - 0  φάσεις  γκολ  18/ 12/ 2013 : http://youtu.be/3e88YR_BC4c  ,
 
   
   Τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού πέρασαν... σουβλάκι τον Λεβαδειακό

~ Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός  0-4 , (0-2).- ^
Τα  γκόλ : 31΄  Κλωναρίδης , 37΄ , 52΄ Λαγός  , 89΄Δώνης ,
Διαιτητές :Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κουτσιαύτης, με βοηθούς τους Δημητριάδη και Σίπκα.
Κάρτες :Πετράτσι   , Λαγός (2)  κόκκινη , Αμπέντ , Ρισβάνης , Κονέ ,
Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας(Νικολακάκης ), Μανόλο, Πετράτσι (Μπούστο), Κονέ, Μάρτινς, Ορτέγκα, Καπό, Μάντζιος.
Στον πάγκο των γηπεδούχων κάθονται οι: Τσιντώτας, Σανγκινέτι, Μανόλο, Νικολακάκης, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Μπούστο.
 Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος(Ρισβάνης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Ζέκα, Καρέλης(Δώνης), Αμπέντ(Χουχούμης), Νάνο.
Αναπληρωματικοί για τους «πράσινους» είναι οι: Καπίνο, Χουχούμης, Ατζαγκούν, Δώνης, Μπαλμπόα, Ρισβάνης, Ντίνας.
Τα  Βίντεο  από  τον  αγώνα  :
 ~* ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -  ΠΑΟ 0 - 4  2ο  γκόλ  18 -12- 2013 : http://youtu.be/bDHel1ukSPM 
 
~* Λεβαδειακός  - Παναθηναϊκός 0 -4   1ο  γκόλ   18 /12 /2013 : http://youtu.be/TIXJYjyn_ZI  ,
 
~* ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  - ΠΑΟ  0 - 4  φάσεις  γκόλ  18- 12- 2013 :  http://youtu.be/sKqIPy8inaA ,
 

Ολυμπιακός της ανατροπής και της... διαφοράς (+10)

~ Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα  3-2  , (1-1).- ^
Τα  γκόλ : 11΄ Ιλιτς  , 21΄ Σαβιόλα , 51΄ πεν.  Μασάντο ,   70΄ πεν.  Κάμπελ , 87΄ Ρομπέρτο  ,   Διαιτητής: Α. Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: - Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς
Κόκκινη: Ρουμπουλάκου (2η κίτρινη στο 69΄)
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπάζογλου, Σαβιόλα (74΄ Σέποβιτς), Σάμαρης, Μανωλάς, Σαλίνο, Ντομίνγκες (46΄ Ντομίνγκες), Βάις (70΄ Φουστέρ), Μπονγκ, Ολαϊτάν.
ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ιλιτς (83΄ Μπέριος), Τσάβες (65΄ Βισέντο), Βίλα, Αυγενικού (51΄ Κρητικός), Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κολοβέτσιος.
Τα  βίντεο από αγώνα :
~* ΟΣΦΠ - ΠΑΣ  3 - 2  φάσεις  γκολ  18 -12 -2013  : http://youtu.be/3m4fHrJoLeY ,
 


  Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 :

17:15 Πανιώνιος - Βέροια

19:30 Άρης - Αστέρας Τρίπολης
 
 
***  Διαρκείας για το Top 16 από τον Παναθηναϊκό
Διαρκείας για το Top 16 από τον Παναθηναϊκό

  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )  ,
Μίνι πακέτο   ,  Τη δυνατότητα να προμηθευτούν πακέτο διαρκείας σε προνομιακή τιμή ώστε να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια στη φάση του Top 16 στην Eυρωλίγκα έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.
Η «πράσινη» ΚΑΕ παράλληλα γνωστοποίησε πως συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρώτη φάση, αλλά και τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στην επιθυμία της να εξυπηρετήσει τους φίλους της ομάδας με κάθε τρόπο, ανακοινώνει ότι από τις 20/12/2013 αρχίζει το πρόγραμμα των μίνι πακέτων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Top16 της Ευρωλίγκας.
Με την ενέργεια αυτή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπογραμμίζει τη θέλησή της να παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος τις προσπάθειες της ομάδας στη β’ φάση της Ευρωλίγκας προσφέροντας ένα ελκυστικό πακέτο 7 αγώνων υψηλού επιπέδου στην τιμή των πέντε!
Με το πακέτο «Top16 Pass» οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξασφαλίζουν θέση στο ΟΑΚΑ σε μια καθοριστική φάση της διοργάνωσης όπου παραδοσιακά επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στο φίλαθλο κοινό.
Την Παρασκευή 20/12 θα ανακοινωθούν οι τιμές όπως και όλες οι λεπτομέρειες.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (19/12, 21.45, Δ.Τ.) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από τη θύρα 10 σήμερα (18/12) ως τις 18.00, ενώ αύριο θα λειτουργήσουν από τις 10.00 ως τις 17.00 και από τις 18.00 θα ανοίξουν τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ.
Ισχύουν επίσης όλα τα σταθερά σημεία πώλησης.
*Θύρα 10 , γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», τηλ. 210 6440010
*Γραφεία Viva: “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00), και
*Γραφεία Viva: Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)
Αγορές μπορούν να γίνουν τόσο τηλεφωνικά στο 13855 και στο 211 7700000, όσο και ηλεκτρονικά στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr.
Εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
Κανονικά συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (23/12, 19/30) από τη θύρα 10 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης". Υπενθυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο αγώνα η διάθεση γίνεται αποκλειστικά από το σημείο αυτό και με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας».-
 ***
 
 

*** 
https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.  -  351  φίλοι .-

~******BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,       = 2969   video.-
~   http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1395 video.-
~    http://www.youtube.com/vlasiskal , =    1390 video.-
                                             ** Σύνολον   :  5754  βίντεο αναρτημένα .-

~** http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home ,   2427
~** https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  , 246  φίλοι .-
***   http://www.sportstonoto.gr/  ,  www.epsmes.gr


~   http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/11/27-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 ,.-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/11/28-2013.html  ,  Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  28  Νοεμβρίου  2013.-
  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/11/28-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 28 Νοεμβρίου 2013 .-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/29-11-2013.html , Ελλάδα   Διαδρομές Ημερήσια στην Αχαΐα 29-11-2013 .-
~   http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/30-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 .-
~ https://www.facebook.com/groups/61086363753/10152048688813754/?notif_t=group_activity ,


****  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013  : ARFARA - KALAMATAS ,
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/12/01-2013.html  , Κυριακάτικο αγιάζι ενημέρωσης 01 -Δεκεμβρίου 2013.-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/12/02-2013.html , Ενημέρωση  Δευτέρα  02  Δεκεμβρίου  2013  , .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/12/2013.html  , Άρωμα  Ελλάδας Όμορφες  διαδρομές  Τρίτη  Δεκέμβρης  2013  .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/12/03-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03  Δεκεμβρίου  2013  .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/12/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  04  Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/12/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  05  Δεκεμβρίου  2013  .-
~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/12/06-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  06 Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/12/07-2013.html , Ενημέρωση  Σαββάτου  07  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/08-2013.html  , Ενημέρωση Κυριακή  08 Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/09-12-2013.html  ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  09-12-2013 .- 
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/12/10-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  10  Δεκεμβρίου  2013 ,-
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/12/11-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τετάρτη  11 Δεκεμβρίου  2013.-
~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/12/12-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  ,Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου  2013 .-
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/12/12-2013.html , Ενημέρωση της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου 2013 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/12/13-2013.html , Ενημέρωση Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2013 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/12/13-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/12/14-2013.html  , Ενημέρωση  του  Σαββάτου  14  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/12/15-2013.html , Κυριακάτικη  Ενημέρωση  15  Δεκεμβρίου  2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/12/16-2013.html?showComment=1387194481019#c5416169522699252196 , Ενημέρωση  της  Δευτέρας 16  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/12/16-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  16  Δεκεμβρίου  2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/12/17-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  17  Δεκεμβρίου  2013 ,-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/12/18-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  18  Δεκεμβρίου  2013 .-
~




 * ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  

*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.- .-  ~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-          ** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-  
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 .-
 ~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/12/2013.html  , Άρωμα  Ελλάδας Όμορφες  διαδρομές  Τρίτη  Δεκέμβρης  2013  .-
~


*** ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  επίσης :
*** www.blogtv.gr   , www.tometopo.gr  , www.antarsya.gr  , www.express.gr  , www.zougla.gr  , www.cybc.com.gr  ,  www.enikos.gr  , www.pospert.gr , www.iatro.gr , www.news.gr  , www.planetgreece.gr , www.piazzadelpo.gr , www.anexartiti.gr , www.aixmi.gr , www.lifo.gr , www.pospertnews.gr , www.atita.gr , www.nocomments.gr , www.tometopo.gr , www.veetle.com , www.news247.gr , www.apela.gr , www.koutipandoraw.gr , www.thepressproject.gr , www.ebu.ch , www.inthecity.gr , www.readio.gr , www.24h.com.cy ,  www.tvx.gr , www.antassya.gr , www.apela.gr , www.in.gr .-



***

2 σχόλια:

  1. *O ΣΟΚΡΑΤΗΣ 436πχ. -438πχ έλεγε : " Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ , ΔΙΟΤΙ , ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ , ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ , ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ , ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝΙΑ " .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Όταν αλλάζουν τα δεδομένα, αλλάζω κι εγώ την άποψή μου» John Maynard Keynes

    «Οι πολιτικοί σκέφτονται τις επόμενες εκλογές. Οι ηγέτες σκέφτονται τις επόμενες γεννιές>>
    Général De Gaulle

    Εάν μια ελεύθερη κοινωνία δεν μπορεί να βοηθήσει τους πολλούς που ζουν στην φτώχεια, δεν μπορεί να σώσει τους λίγους που είναι πλούσιοι.- John F. Kennedy

    * «Μέτρα τον άνθρωπο όχι με τα λεφτά του, ούτε και με τις γνώσεις του ακόμη, αλλά με το ποσόν της ευτυχίας που χαρίζει στους συνανθρώπους του» .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή