ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ :






ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ :
·
*** UNICEF Τρία εκατ. κορίτσια υφίστανται ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων κάθε χρόνο
· Τα παιδία οὐ παίζει ...
· Έθαψαν ζωντανή την 16χρονη κόρη τους για λόγους τιμής

UNICEF Τρία εκατ. κορίτσια υφίστανται ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων κάθε χρόνο
Καταχωρήθηκε: 05 Φεβ 2010 02:01 PM PST


Διεθνής ημέρα κατά του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων είναι η 6η Φεβρουαρίου, και η UNICEF μαζί με το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται πως ακόμη και σήμερα 3 εκατομμύρια κορίτσια εξακολουθούν να τίθενται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτής της πρακτικής κάθε χρόνο.
Επίσης, καλεί όλους να συμβάλλουν, ώστε να τερματιστεί αυτή η βλαβερή πρακτική μέσα σε μία γενιά.
«Η εκτομή ή αποκοπή των γυναικείων γεννητικών οργάνων έχει άμεσες και μακροπρόθεσμες συνέπειες στην υγεία των γυναικών και των κοριτσιών και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
»Τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί πρόοδοι στον τομέα της μείωσης της εξάπλωσης αυτής της πρακτικής, κατά κύριο λόγο επειδή οι κοινότητες και οι οικογένειες αναλαμβάνουν δράση και απαιτούν αλλαγή.
Όλα »Παρ 'αυτά υπολογίζεται πως 120 με 140 εκατομμύρια γυναίκες έχουν υποστεί τις συνέπειες της βλαβερής και επικίνδυνης αυτής πρακτικής και 3 εκατομμύρια κορίτσια εξακολουθούν να τίθενται σε κίνδυνο εξαιτίας της κάθε χρόνο.
»Η πρακτική της εκτομής ή αποκοπής των γυναικείων γεννητικών οργάνων εξακολουθεί να υφίσταται, επειδή συντηρείται από κοινωνικές αντιλήψεις, όπως ότι τα κορίτσια και οι οικογένειές τους θα αντιμετωπίσουν ντροπή, κοινωνική περιθωριοποίηση και θα έχουν χειρότερες προοπτικές γάμου αν την εγκαταλείψουν. Οι αντιλήψεις αυτές μπορούν και πρέπει να αλλάξουν.
»Η επιτυχία στη μείωση της εξάπλωσης της πρακτικής σε αρκετές χώρες, όπου παλαιότερα ήταν ευρύτατα διαδεδομένη, ήλθε ως αποτέλεσμα λεπτών επαφών με τις τοπικές κοινωνίες, ενθαρρύνοντας την αλλαγή εκ των έσω. Εκεί όπου οι ίδιες οι κοινότητες επέλεξαν να προβούν σε δημόσιες διακηρύξεις κατά της πρακτικής, για παράδειγμα στη Σενεγάλη, σημειώθηκε μείωση μέχρι και 65%.
»Η UNICEF, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό και άλλοι συνεργάτες παρέχουν υποστήριξη σε πρωτοβουλίες κοινοτήτων για την εγκατάλειψη της πρακτικής αυτής. Τα προγράμματα αυτά προσεγγίζουν κοινοβουλευτικούς, μέσα ενημέρωσης, ανθρώπους που παραδοσιακά μπορούν να μεταφέρουν επιτυχώς μηνύματα, γυναίκες δικηγόρους, ιατρικούς συλλόγους, θρησκευτικούς αρχηγούς και διανοούμενους για να μιλήσουν ενάντια στην πρακτική.
»Η Διεθνής Ημέρα κατά του Ακρωτηριασμού των Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων προσφέρει μια ευκαιρία σε όλους να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους, ώστε να τερματιστεί αυτή η βλαβερή πρακτική μέσα σε μία γενιά.
»Η UNICEF, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό και οι συνεργάτες τους θα συνεχίσουν να εργάζονται για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου και να προωθούν την ισότητα των φύλων και τη βελτίωση της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας των γυναικών».
πηγή ...

Τα παιδία οὐ παίζει ...
Καταχωρήθηκε: 05 Φεβ 2010 10:29 AM PST
Μόλις ολοκληρώθηκε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα μια παρέα παιδιών στην Πάτρα που προσπαθεί να φτιάξει έναν ελεύθερο χώρο για παιχνίδι στη γειτονιά τους.



"Διεκδικούμε την πόλη μας - κανείς δεν θα μας τη χαρίσει"

ευχαριστούμε πολύ OIKO.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου!

Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει ένα audio / video / αρχείο πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη τώρα
Έθαψαν ζωντανή την 16χρονη κόρη τους για λόγους τιμής
Καταχωρήθηκε: 05 Φεβ 2010 04:53 AM PST

Μία 16χρονη θάφτηκε ζωντανή από την οικογένειά της στον του σπιτιού της, καθώς υποψιάζονταν πως είχε κήποσεξουαλική επαφή! Η Μεντίν Μεμί, που για ένα μήνα φερόταν ως αγνοούμενη, βρέθηκε καθιστή σε μια τάφρο 2 μέτρων, ενώ το χώμα στους πνεύμονες και το στομάχι της αποδεικνύει ότι θάφτηκε ζωντανή.
«Η κοπέλα βρέθηκε με δεμένα χέρια και τη στιγμή αυτού του μακάβριου εγκλήματος ήταν ζωντανή και είχε τις αισθήσεις της», δήλωσε ιατροδικαστής. Ως ύποπτοι συνελήφθησαν ο πατέρας και ο παππούς της, οι οποίοι προς το παρόν δεν έχουν μιλήσει στην αστυνομία.
Παρά τις προσπάθειες της τουρκικής κυβέρνησης-υπό την πίεση της Ε.Ε. - και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, το ξέπλυμα των εγκλημάτων τιμής με αίμα εξακολουθεί να είναι διαδεδομένη πρακτική στην γείτονα. Μάλιστα, υπολογίζεται πως κάθε χρόνο γίνονται 200 τέτοια εγκλήματα, οι μισοί από τους φόνους στην Τουρκία.
parapolitika



~ *** Καλώς ορίσατε! Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
Από:
Get Satisfaction! (noreply@getsatisfaction.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010 9:11:22 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε μαζί μας, Σταμάτιος Ν. Skoulikas! Μπορείτε να μας βοηθήσετε να επικυρώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας; Απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε. Αυτό θα μεταφέρει επίσης να σας για να σας Get Satisfaction ταμπλό. Από εκεί μπορείτε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας και τις λεπτομέρειες του λογαριασμού.Επιβεβαιώστε- Η Get ομάδα Ικανοποίησης
*** Citibank Alerts - Μήνυμα Καλωσορίσματος
Από:
mailto:citialert.greece@citi.com

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010 7:08:44 μμ
Προς:
snstam@gmail.com Αγαπητέ πελάτη,
Καλώς ήλθατε στην Υπηρεσία "Citibank Alerts"!
Είτε ενδιαφέρεστε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Citibank, είτε για πληροφορίες αναφορικά με τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, Υπηρεσία η "Citibank Alerts» σας προσφέρει την δυνατότητα να ενημερώνεστε εύκολα και άμεσα, για να έχετε πάντα τον έλεγχο.
Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Citibank Online στη διεύθυνση http://www.citibank.gr/ , 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Citibank
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τις επιλογές ενημέρωσης ή να διαγραφείτε από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το CitiPhone στο 210 9290 190. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.citibank.gr και διαβάστε τις ανακοινώσεις "Συμβουλές ασφαλείας", "Οροι και Επισημάνσεις" και "Εχεμύθεια" της Citibank. --
** Να σταματήσουν οι στρατιωτικές παρελάσεις με βαρή οπλισμό
Κατηγορία:
Κοινού Ενδιαφέροντος -- Πολιτική
Περιγραφή:
Εϊναι ανούσιο με τόσο άσχημα τα Δημόσια Οικονομικά της Ελλάδας να σπαταλάμε πόρους για ανούσιες παρελάσεις. Ο Ιωάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook «Να σταματήσουν οι στρατιωτικές παρελάσεις με βαρή οπλισμό".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=311614090848&mid=1da221cG3dd6e022G10416d1G6
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook \
** [Globaltaxrevolt] ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
Από:
pres.vaclavklaus (pres.vaclavklaus@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 4:46:14 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Μπορεί να υποστηριχθεί ότι η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη έπαψε να είναι ένα ξεχωριστό οντότητα. Συστημική αλλαγή του από τον κομμουνισμό σε μια ελεύθερη κοινωνία έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά, οι περισσότερες από τις χώρες της έχουν γίνει μέλη του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ) και του ΝΑΤΟ, και την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την οικονομία της αγοράς είναι τόσο there.The της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης είναι , βέβαια, σε χαμηλότερο επίπεδο οικονομικής ανάπτυξης από τις περισσότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τους κάνει συγκεκριμένα με ουσιαστικό νόημα. Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ διαφορά μεταξύ της Αυστρίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας δεν είναι μεγαλύτερο από τη διαφορά μεταξύ της Ιρλανδίας και την Πορτογαλία ή την Ελλάδα. Να μην μιλήσω για τις διαφορές μεταξύ του Βορρά και του Νότου της Ιταλίας ή μεταξύ Παρισιού και η γαλλική εξοχή. Μεμονωμένες περιπτώσεις υπολειπόμενης ιδιωτικοποίησης σε ορισμένες χώρες της περιοχής θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για ορισμένους από εσάς να δραστηριοποιούνται εκεί, αλλά τώρα η εποχή της μεγάλης κλίμακας ιδιωτικοποίηση έχει τελειώσει. Τουλάχιστον στη χώρα μου δεν υπάρχουν πολλές άλλες εταιρείες για privatization.The λόγο για το ενδιαφέρον σε αυτήν την περιοχή θα μπορούσε να ήταν υψηλότερο επίπεδο της οικονομικής ελευθερίας σε ορισμένες από τις χώρες, αλλά ήταν μια πιο σχετικό επιχείρημα κατά τη δεκαετία του 1990. Προς μεγάλη μου λύπη, δεν είναι αλήθεια τώρα. Η ευρεία εισαγωγή της νομοθεσίας της ΕΕ καθιστά την περιοχή λιγότερο ελεύθερο από αυτό που ήταν πριν από 10 χρόνια. Με τη Δυτική Ευρώπη υπάρχουν περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές. Οι χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης έχουν ήδη γίνει "κανονική ευρωπαϊκή» χώρες, η οποία είναι μια μικτή ευλογία. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την σημερινή "Ευρωπαϊκή ομαλότητα". Ήλπιζα ότι επρόκειτο να αποφύγει μερικές από τις γνωστές Ευρωπαϊκό ελαττώματα και λάθη, γιατί το παρελθόν μας, την εμπειρία μας με τον κομμουνισμό, ήταν - ή θα έπρεπε να έχει - επαρκή προειδοποίηση. Νόμιζα ότι επρόκειτο να πω δεν με τη γερμανική και την αυστριακή "soziale Marktwirtschaft», στη γαλλική αριστερή etatism (που χρονολογείται από την εποχή του Colbert), στη βρετανική labourism, η οποία είναι μία από τις παραλλαγές του ολισθηρό τρίτη τρόπους, με την υπερβολικά γενναιόδωρη σκανδιναβικές πατερναλισμό, να Cohn-Benditian επιθετική την οικολογία, καθώς και για την Brusselian ευρωπαϊσμού. Νόμιζα ότι επρόκειτο να λάβει το δρόμο για την κλασική κοινοβουλευτική δημοκρατία και την οικονομία της αγοράς. Δεν συνέβη. Δεν είχαμε αποφύγει αυτά τα ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Γι 'αυτό είναι η επίλυση, και δυστυχώς πολλές φορές δεν είναι λύση, το πρότυπο ευρωπαϊκά προβλήματα: - τα οικονομικά undefendable βαθμός της αναδιανομής του εισοδήματος που οδηγεί σε υψηλή φορολογία και την τεράστια εξουσία του κράτους και των εκπροσώπων της? - Η unproductiveness του πατερναλιστική πρόνοιας κράτος το οποίο δεν παρέχει κίνητρα στους εργαζόμενους να εργάζονται? - την ύπαρξη και την επικίνδυνη αύξηση των ελλειμμάτων όσον αφορά τη διατηρησιμότητα των δημόσιων οικονομικών? - γήρανση του πληθυσμού, σε συνδυασμό με την ακαμψία και inadaptability των συνταξιοδοτικών συστημάτων? - η αδυναμία εξεύρεσης ενός βιώσιμου συστήματος χρηματοδότησης η όλο και πιο ακριβά ιατρικής περίθαλψης στην οποία οι δαπάνες που καταβάλλονται από το τρίτο μέρος, δεν είναι από τον ασθενή? - η αδυναμία να χρηματοδοτήσει ορθολογική εκπαίδευση, η οποία προκαλείται από την τεχνητή και κυρίως άχρηστο για την παράταση της διάρκειας των σπουδών με βάση τις λανθασμένες αντιλήψεις σχετικά με το τι σημαίνει να είναι καλά εκπαιδευμένοι. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση της ποιότητας της εκπαίδευσης? - Ανεξέλεγκτες και ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση, η οποία είναι μια λογική συνέπεια της μόδας και πολιτικά ορθό έννοιες της πολυπολιτισμικότητας και της humanrightism και του ευρωπαϊκού γενναιόδωρο κοινωνικό σύστημα? - Αποδυνάμωση, αν δεν εξαφάνιση, της αναγνώρισης των ατόμων στην Ευρώπη, με το κλειδί, απαραίτητο, φυσικά και αυθεντικά κοινωνική οντότητα που ονομάζεται του εθνικού κράτους (ή κράτος χτισμένο γύρω από ένα κυρίαρχο έθνος). Κάθε μία από αυτές τις τάσεις είναι μια άμεση απειλή για όλους μας. Και με ενοχλεί. Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό πολίτες φόρου κυβερνήσεις και εταιρείες. Για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! Μου χρειάζεται για την τρέχουσα οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση. Ήρθε ως έκπληξη για τους περισσότερους οικονομολόγους, για όλους τους πολιτικούς, καθώς επίσης και για το κοινό. Σχεδόν κανείς δεν είναι αναμενόμενο. Οι άνθρωποι από κοινού την πίστη στην παντοδυναμία των κεντρικών τραπεζών και κυβερνήσεων για τον έλεγχο της Μακροοικονομία και τη σκοπιμότητα, την ορθολογικότητα και την παραγωγικότητα των μικροοικονομικών κανονισμού, ιδίως στον χρηματοπιστωτικό και τραπεζικό τομέα. Ως μια πραγματική πιστός στην αυστριακή School of Economics, πρέπει να πω ότι οδηγήθηκαν στο "Road to δουλοπαροικίας» περιγράφονται τόσο πειστικά από μεγάλη αυστριακή στοχαστής Friedrich von Hayek. Αυτή η πεποίθηση αυτή αποδείχθηκε λάθος. Οι οικονομολόγοι σιγά σιγά άρχισε να κατανοήσουν τις αιτίες της σημερινής κρίσης που συνέβη ως αποτέλεσμα του συνδυασμού των αποτυχιών. Για την αναζήτηση για έναν απλό λόγο είναι μια λανθασμένη στρατηγική. Σχετικά με την μακροοικονομική πλευρά, καθίσταται όλο και περισσότερο αποδεκτό ότι η αιτία της κρίσης ήταν συνδεδεμένη με την πρωτοφανή συσσώρευση των ανισορροπιών στην παγκόσμια οικονομία, με την ασυνήθιστα μακρά περίοδο των χαμηλών πραγματικών επιτοκίων και της υπερβολικής προσφοράς χρήματος και με την πολιτική παίζει με τις υποθήκες. Από την μικροοικονομική πλευρά, κατέστη σαφές ότι η υφιστάμενη μερική και πολύ ατελούς ρύθμισης δεν βοήθησε. Αντιθέτως, αλλοιώθηκε η ορθολογική συμπεριφορά των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και κίνητρα να αναζητήσουν τρόπους για να ξεφύγει με τη βοήθεια των διαφόρων "χρηματοπιστωτικές καινοτομίες". Είναι απαραίτητο να προειδοποιήσει κατά των προσπαθειών για μια ακόμη φορά φταίει προβλήματα στην αγορά, όπως τα προβλήματα της αγοράς. Η σημερινή κρίση δεν ήταν το αποτέλεσμα της ανεπάρκειας της αγοράς ή οποιουδήποτε εγγενής ανεπάρκεια του καπιταλισμού. Ήταν μια αποτυχία της κυβέρνησης, που προκύπτουν από την αναιδής φιλοδοξίες insensitively να παρέμβει σε ένα τέτοιο σύνθετο σύστημα, καθώς η κοινωνία και οικονομία. Λούντβιχ φον Μίζες και Friedrich von Hayek θα πρέπει να ξαναδιαβάσετε ξανά και ξανά. Η κρίση ήταν σίγουρα δεν οφείλεται στην έλλειψη Keynes της «πραγματικής ζήτησης», δηλαδή. από την έλλειψη κατανάλωση ή επενδύσεις από την πλευρά των ιδιωτικών οικονομικών φορέων, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να λυθεί από τις κυβερνήσεις διατεθειμένος να συμπληρώσει τις ελλείψεις της πραγματικής ζήτησης, σύμφωνα με τις συνταγές του Κέυνς. Κυβέρνηση δράσεις και παρεμβάσεις που προκαλούνται, παρατεταμένη, και επιδεινώθηκε δραματικά το crisis.It αργά ή γρήγορα θα πρέπει να τελειώσει. Η μακροχρόνια βλάβη, ωστόσο, θα μείνει. Οι αντίπαλοι της αγοράς έχουν καταφέρει να δημιουργήσει μια εκτεταμένη δυσπιστία στο σύστημα, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνο στον καπιταλισμό της ελεύθερης αγοράς, στο σύστημα laissez-faire, στον καπιταλισμό του Adam Smith, Friedrich von Hayek και Milton Friedman, όπως συνέβη και 70-80 χρόνια, αλλά σε πολύ οργανωμένη καπιταλισμό της σημερινής εποχής. Και αυτό είναι disturbing.As ένα μικρό και πολύ ανοικτή οικονομία η Τσεχική Δημοκρατία δεν μπορεί να απομονωθεί από την ορατή επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας και κυρίως από την ύφεση στις χώρες των κύριων επιχειρηματικών εταίρων μας. ΑΕΠ μας έπεσε κάτω από το 4% στο 2009.We χρόνια ήταν τυχερός που μας τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν ήταν εκτεθειμένοι σε επισφαλή δάνεια πριν από την κρίση, η οποία βοήθησε και βοηθάει. Είχαμε επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο δικό μας νόμισμα. Η συναλλαγματική ισοτιμία της Τσεχικής κορώνα κυμαίνεται? Δεν είναι μια σταθερά που καθορίζεται για πάντα. Επλήγησαν Οι μικρές ανοικτές οικονομίες που δέχθηκε ευρώ ως νόμισμά τους, ή να είναι σταθερά στερεωμένες σε Ευρώ μέσω διαφόρων άκαμπτο νομισματικές ρυθμίσεις, περισσότερο από την τρέχουσα παγκόσμια κρίση. Αυτό ήταν σχεδόν experiment.Today εργαστήριο 's ύφεση έχει αποδείξει την αλήθεια, επίσης, το βιβλίο είναι μια πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ της μείωσης του ΑΕΠ και των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού. Μιλώντας για την Τσεχική Δημοκρατία, δεν είμαι τόσο φοβισμένος από τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας της, της σφαίρας δραστηριοτήτων της. Η οικονομία σίγουρα - σχετικά σύντομα - επιστροφή στην φυσική δυναμική της. Αλλά φοβάμαι τον τρόπο, καθώς και το χρονοδιάγραμμα δημόσια οικονομικά μας προβλήματα θα αντιμετωπιστούν. Ελπίζω ότι οι κοινοβουλευτικές εκλογές του Μαΐου θα δώσει τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση είναι σε θέση να το κάνει ή τουλάχιστον να είναι σε θέση να κατανοήσουν την έκταση του προβλήματος και των δυνατοτήτων του consequences.Another θέμα θα ήθελα να θίξω εδώ σήμερα είναι το δόγμα της αλλαγή του κλίματος και το ρόλο που έχει στη διαμόρφωση των κοινωνιών μας. Αξίζει να ονομάζεται ένα δόγμα, διότι σύνδεσή του με την επιστήμη είναι πολύ χαλαρό. Μετά τις σπουδές του το θέμα αυτό επί σειρά ετών, μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου με τον τίτλο "Blue Planet στην Πράσινη Κλειδιά" (με τον υπότιτλο «Τι είναι που απειλούνται με εξαφάνιση: τις κλιματικές ή Ελευθερία;"), το οποίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 14 γλώσσες, μπορώ να πω ότι Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με το κλίμα τώρα, ή στο άμεσο μέλλον. Η τρέχουσα διαμάχη δεν είναι για τη θερμοκρασία και / ή του CO2, αλλά για ένα νέο ουτοπικό όραμα του κόσμου. Πρόκειται για μια ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ εκείνων που θέλουν να μας αλλάξει (και όχι το κλίμα) και εκείνους που πιστεύουν στην ελευθερία, τις αγορές, ανθρώπινη επινοητικότητα, και τεχνική πρόοδο. Είναι μια διαμάχη για μας, για τους ανθρώπους, για την ανθρώπινη κοινωνία, για τις αξίες μας, σχετικά με τις συνήθειες μας, σχετικά με τον τρόπο ζωής μας. Διακυμάνσεις της θερμοκρασίας είναι μόνο ένα μέσο, δεν είναι πραγματικό αντικείμενο του ενδιαφέροντος για όσους παίζουν ότι game.The διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία που μας λέει πολύ πειστικά ότι: δεν α) Η αύξηση της θερμοκρασίας παρατηρούμε είναι παγκόσμια. Είναι υλοποιεί στο κρύο, αλλά δεν σε τροπικές περιοχές, σε ξηρά, δεν υγρές περιοχές, το χειμώνα, δεν είναι το καλοκαίρι, και τις νύχτες, δεν είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας. β) Η αύξηση της θερμοκρασίας δεν είναι μεγάλο. Η μέση παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας σε ολόκληρο το τελευταίο αιώνα ήταν μόνο 0,74 ° C. Εκτός από αυτό, το κλίμα του πλανήτη σταμάτησε πάνω από μια δεκαετία συνολικά. Η θερμοκρασία τώρα είναι παρόμοια με τη θερμοκρασία κατά το έτος 1940, ανεξάρτητα από την τεράστια αύξηση των εκπομπών CO2. γ) Η αύξηση της θερμοκρασίας δεν είναι μοναδικό και άνευ προηγουμένου. Η θερμοκρασία στην Μεσαιωνική θερμή περίοδο και σε πολλές άλλες στιγμές της ιστορίας ήταν υψηλότερη από ό, τι είναι now.d) Η ήπια αύξηση της θερμοκρασίας που βιώνουμε δεν είναι υπερισχύον ανθρωπογενών εκπομπών CO2 ή τεχνητές. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τη θερμοκρασία και το κλίμα και το σύνολο εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα του κλίματος εξακολουθεί να είναι γεμάτη από μεγάλες αβεβαιότητες. Για να αποκλείσετε την οικονομική ανάπτυξη, καθιστώντας πιο δαπανηρή - και αυτή είναι η ουσία της την οικολογία και την κινδυνολογία της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας - είναι μια λανθασμένη και απαράδεκτη στρατηγική. Θα πρέπει να αντισταθούμε με όλες τις δυνάμεις μας. Η ιστορία μας διδάσκει ότι η αύξηση του πλούτου και την απρόσκοπτη εξέλιξη της τεχνολογίας αύξηση βαθιά την ικανότητά μας να αντιμετωπίσει όλα τα είδη των προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών διακυμάνσεων του κλίματος. Πρέπει να πιστέψουμε στην ανθρώπινη προσαρμογή, στην τεχνική πρόοδο, στην λογική των ελεύθερων ανθρώπων. Δεν είναι απαραίτητο να λαμβάνει αποφάσεις για τις μελλοντικές γενιές. Ατομική ελευθερία τώρα και στο μέλλον, δεν είναι η σοφία των κυβερνήσεων, είναι το κλειδί. Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω με ορισμένες παρατηρήσεις σχετικά με το τέταρτο Ράιχ. Από τη μία πλευρά, είμαι ο Πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας. Από την άλλη, με την υπογραφή της Συνθήκης της Λισαβόνας, η Τσεχική Δημοκρατία έπαψε να είναι ένα ανεξάρτητο κράτος. Είμαι απλώς ο πρόεδρος ενός από τα συστατικά στοιχεία μιας πρόσφατα συσταθεί ευρωπαϊκό κράτος. Δεν ήταν πάντα so.Originally, στη δεκαετία του 1950, που οδηγεί πίσω από την ιδέα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ήταν η φιλική συνεργασία, αντί να τους πολέμους, για την απελευθέρωση, για να ανοίξει τα πάνω, για να αρθούν όλα τα είδη των εμποδίων στα σύνορα των χωρών, να καταστεί δυνατή η ελεύθερη κυκλοφορία των αγαθών και των υπηρεσιών, αλλά και των ανθρώπων και των ιδεών γύρω από την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ήταν μια θετική έννοια για την πλειονότητα των Ευρωπαίων και θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συνεχίσει και να προαχθεί από όλους εμάς που είμαστε venitists. Προς μεγάλη λύπη μου, αυτό δεν συμβαίνει τώρα. Η κατάσταση άρχισε να αλλάζει στη δεκαετία του 1980 και η αποφασιστική καμπή ήρθε με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ το Δεκέμβριο του 1991. Έως τότε, η ένταξη είχε μετατραπεί σε ενοποίηση, την απελευθέρωση σε συγκέντρωση της λήψης αποφάσεων, σε εναρμόνιση των κανόνων και της νομοθεσίας, στην ενίσχυση των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων σε βάρος των θεσμικών οργάνων στα κράτη μέλη, σε μετα-δημοκρατίας. Ελευθερίας, της δημοκρατίας και της δημοκρατικής λογοδοσίας, για να μην μιλήσω για την οικονομική αποτελεσματικότητα, την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα έχουν αποδυναμωθεί. Δημοκρατικό έλλειμμα κρατά growing.The σχεδόν δέκα ετών Ευρωπαϊκό διαμάχη σχετικά με το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα (που σήμερα ονομάζεται η Συνθήκη της Λισαβόνας) που έληξε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν υπέγραψε. Ήταν η διαφορά μεταξύ αυτών που ήθελαν να προχωρήσουμε με αυτή την ελευθερία και την ευημερία σε κίνδυνο τη διαδικασία και εκείνους που ήθελαν να το διακόψει. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας σε ένα πολύ έγκυρες και καταπιεστικό κομμουνιστικό καθεστώς, θεωρώ ότι και γι 'αυτό προσπαθούμε να προειδοποιήσω it.The πιο αποδοτικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι στα όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες. Venitis ισχυρίζεται ότι κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει τη δημοκρατία .
**
Γεια σου Σταμάτιος
Η Μανουέλα σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.



Manuela Sadem

Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Μανουέλα που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Jose LeonorΠροσθέστε ως Φίλο

Πώς MochΠροσθέστε ως Φίλο

Donatella TamburiniΠροσθέστε ως Φίλο

Angelo ΌροςΠροσθέστε ως Φίλο

Monica SilvaΠροσθέστε ως Φίλο

Ömer KapkaçΠροσθέστε ως Φίλο


Ευχαριστώ, Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Manuela:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Μανουέλα ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000554213565&mid=1d77ce8G56358b7cG17d7d73G1b&bcode=zmLkO
 *** [Kitchencabinetforum] ΙΣΛΑΜΙΚΗ μισογυνία
Από:
eurokitchencabinet (eurokitchencabinet@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 2:45:25 μμ
Προς:
kitchencabinetforum@yahoogroups.com

Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι η σύγκρουση των πολιτισμών έχει ανατείλει. Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά μια σατανική τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει μια μνησικακία συλλογής θεού, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που θεσπίζει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου .. Ισλάμ θέλει να υπαγορεύσει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ μέσα υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, διότι αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατικών sharia.Venitist Nicolai Sennels μπαίνει σε ένα σκοτεινό και κλειστό σύμπαν? Ένα σύμπαν, όπου οι γυναίκες αναγκάζονται να δεσμευτούν για τη διά βίου σεξουαλικές σχέσεις με στενών συγγενών του, όπου κακοποίηση των γυναικών κατά τα φαινόμενα είναι εξαιρετικά διαδεδομένη, όπου τα κορίτσια και οι γυναίκες αναγκάζονται να κρύψουν γυναικεία ομορφιά τους πίσω από πέπλα, πολύ κολακευτικό παλτά, burkas κ.λπ., όπου οι άνδρες είναι ελεύθεροι να βιασμού γυναικών, γιατί οι γυναίκες είναι συχνά αυτομάτως θεωρούνται ως αυτά που σε υπαιτιότητά του. Έτσι, πολλές φορές ακούμε παράξενος ιστορίες των Τούρκων ταφή κόρες τους στη ζωή, όταν κάνουν σεξ πριν από το γάμο, αλλά η εκμετάλλευση των γυναικών δεν περιορίζεται σε τρομοκρατικές Τουρκία. 17.000 γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία εμπίπτουν θύματα για να τιμήσει σχετικές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της καταναγκαστικής γάμου, κάθε χρόνο. Vibe Klarup Voetmann, διευθυντής του καταφύγιο Dannerhuset των γυναικών της Κοπεγχάγης, λέει ότι το 70 τοις εκατό των περίπου 1,400 γυναίκες που να επικοινωνήσετε με το κέντρο κάθε χρόνο προέρχονται από τη Μέση Ανατολή φόντο. Όπως Dannerhuset είναι μόνο ένα από τα 40 καταφύγια γυναικών στη Δανία, υπάρχει φόβος ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων γυναικών που αναζητούν καταφύγιο ή παροχή συμβουλών, λόγω αναγκαστικών γάμων, της ενδοοικογενειακής βίας ή σεξουαλικής κακοποίησης, είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος. Αξίζει επίσης να λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι πολλές γυναίκες μουσουλμανικές αποσιωπηθούν επιθέσεις από το φόβο των αντιποίνων από την οικογένεια. Έτσι, στη Δανία και μόνο, ο αριθμός των μουσουλμάνων γυναικών που κακοποιούνται κάθε χρόνο είναι πιθανό να υπερβεί αρκετές thousand.Venitis ισχυρίζεται ότι πέπλο και η μαντίλα δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), επειδή είναι σύμβολα της υποταγής, καταπίεση των γυναικών, αγένεια , και ολοένα διαιρείται τέταρτο Ράιχ. Πέπλο και μαντίλα κάνει τις γυναίκες αόρατο, transfoms γυναίκες με zombies, ακυρώνει δικαιώματα συμμετοχής των γυναικών, οι γυναίκες σημαία ως κακό temptresses, καταπιέζουν τις γυναίκες με τη βαρβαρότητα, είναι εμπορικά σήματα της μισογύνης Ισλάμ, και είναι μια threat.Sennels ασφαλείας τονίζει ότι, όταν πρόκειται για αναγκαστικούς γάμους , δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να αδυνατούν να κατανοήσουν ότι δεν είναι μόνο μια επίθεση κατά των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων της γυναίκας, αλλά επίσης, και κυρίως, για την σεξουαλικότητά της. Σε αναγκαστικών γάμων, το γεγονός είναι ότι η γυναίκα είναι αναγκασμένη να συμμετάσχει σε σεξουαλικές σχέσεις με έναν άντρα που δεν έχει η ίδια επιλέξει. Επιπλέον, αυτή η σεξουαλική σχέση συχνά διαρκεί μια ζωή, όπως είναι το διαζύγιο σπάνια μια επιλογή για τις γυναίκες .. Η αναγκαστική πολλοί γάμοι γίνονται μόνο πιο απεχθή από το γεγονός ότι οι γυναίκες αναγκάζονται συχνά να παντρευτεί μέλη της διευρυμένης οικογένειας τους. Στο Πακιστάν, εκτιμάται ότι περίπου 70 τοις εκατό του συνόλου των γάμων είναι μεταξύ οικογενή γάμους και στην Τουρκία το αντίστοιχο ποσοστό είναι μεταξύ 25-30 τοις εκατό. Sennels σημειώνει ότι η αναγκαστική σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ στενών συγγενών του δεν είναι μόνο ψυχολογικά τραυματισμό, αλλά και βιολογικά αφύσικη. Οι συνέπειες είναι συχνά σωματική και ψυχική μειονεκτήματα. Όταν δύο ξαδέλφια έχουν παιδιά, ο κίνδυνος της ύπαρξης ενός ανάπηρου τέκνου διπλασιάζεται - και ότι το κόστος των δήμων, και επιπλέον, ήδη από το έτος 2000, υπολογίστηκε ότι ενώ το 13 τοις εκατό όλων των παιδιών στην Κοπεγχάγη ήταν μετανάστες, που έγινε επίσης το 24 τοις εκατό της με σοβαρή αναπηρία children.Unfortunately, σε πολλές αναγκαστικών γάμων στη μουσουλμανική κουλτούρα, η νύφη είναι πολύ μικρά. Όπως τα νεαρά κορίτσια δεν έχουν καμία ρεαλιστική πιθανότητα να αντέχει το γάμο, δεν είναι πάρα πολλά για να εξετάσει αυτά τα γάμους θεσμοθετημένη σεξουαλική κακοποίηση. Σουηδική ερευνητής, Pernilla OUIS, η ίδια ένας μουσουλμάνος, έχει εξ ονόματος της «Red Barnet" κάνει μια έρευνα της λεγόμενης τιμή που σχετίζονται με τη βία. Σύμφωνα με το Κοράνιο, μουσουλμάνοι, άνδρες που πεθαίνουν για το Ισλάμ στη μάχη θα ανταμειφθούν 72 παρθένες, οι οποίοι φαινομενικά να αποκατασταθεί παρθενίας κάθε φορά που ένας μάρτυρας της έχει διεισδύσει. Προκύπτει από την προοπτική των δυτικών ψυχολογία, είναι αρκετά ενοχλητικό και ανώριμο ότι μια παγκόσμια θρησκεία υποσχέσεις φύλο - δίκαια - και αυτό, επιπλέον, με σεξουαλικά un-έμπειρους γυναίκες, καθώς το υψηλότερο βραβείο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ήδη αυξηθεί από το ορμονικό κύματα της εφηβείας, και έχουν κερδίσει μόνο ένα τσίμπημα του ανθρώπου ωριμότητα, κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνήσει ότι ένας τέτοιος στόχος είναι χτισμένο, και απευθύνονται σε ένα πολύ αργό τύπου του ανθρώπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ισλαμική παράδεισος είναι πρώτα και κύρια σήμαινε για καυλιάρης και ανάλγητη άνδρες, οι οποίοι είναι πολύ ανασφαλείς για να ασχοληθεί με ελεύθερη θέα εμπειρία των γυναικών σχετικά με τη σεξουαλικότητα. Ωστόσο, η ευρεία εξύμνηση του παρόντος παράδεισο εντός της Ισλαμικής περιβάλλον, συνάγεται ότι η μουσουλμανική κουλτούρα έχει καταφέρει να παράγει δεν είναι τόσο λίγα αυτού του τύπου του ανθρώπου. Αυτή η σεξουαλική παράδεισος, όπου μπορεί κανείς να λάβει μόνο μια γυναίκα και να κάνει με αυτό που της θέλει δεν ρωτήσετε, είναι, δυστυχώς, υπάρχουν επίσης μεταξύ των Μουσουλμάνων που ζουν οι άνδρες που δεν έχουν οι ίδιοι μαρτύρησε για την θρησκεία τους. Σε πολλές περιπτώσεις, οι μουσουλμάνοι, άνδρες μπορεί βιασμούς μουσουλμάνων γυναικών δεν συνέπειες, διότι οι γυναίκες δεν τολμούν να πουν την οικογένεια ή την αστυνομία. Στην πραγματικότητα, η άποψη για τις γυναίκες στην μουσουλμανική κουλτούρα είναι συχνά ότι είναι οι ίδιες τις γυναίκες, οι οποίοι ευθύνονται για το βιασμό. Νέους άνδρες με διαφορετική εθνική καταγωγή από το δανικό είναι υπεύθυνες για το οργανωμένο βιασμούς κοριτσιών από τη δική του περιβάλλοντος και το υπόβαθρό τους. Οι νέοι γνωρίζουν καλά ότι τα κορίτσια φοβούνται τόσο από τις αντιδράσεις των οικογενειών τους ώστε να αποσιωπηθούν οι βιασμοί. Kristina Aamand, μια νοσοκόμα που, η ίδια, προέρχεται από μια μουσουλμανική οικογένεια, έχει συνεργαστεί με τα κορίτσια μεταναστών, οι οποίοι έχουν σεξουαλική κακοποίηση, στο Κέντρο βιασμός Θύματα στη Δανία. Σήμερα, Aamand είναι ο διαχειριστής της προσφοράς παροχή συμβουλών Νέα παρθενίας, η οποία είναι ενημερώνεστε κάθε μήνα από έναν ή περισσότερους μετανάστες τα κορίτσια που έχουν σεξουαλική κακοποίηση μεταναστών από τα αγόρια ή άνδρες. Aamand παρατηρήσεις σχετικά με το φαινόμενο: Sennels επισημαίνει ότι, ως μετανάστης μουσουλμανικό κορίτσι που εγείρονται να πιστεύω ότι αν έχετε προ-οικογενειακή φύλου, είστε τιμωρούνται από τον Αλλάχ. Προ γάμου φύλο είναι, σύμφωνα με το Ισλάμ, η πιο επαίσχυντη πράξη που μπορείτε να κάνετε. Μερικά από τα αγόρια χρήση αυτής της έννοιας της τιμή κατά των κοριτσιών, γιατί είναι η γυμνά κορίτσια που η ντροπή και θα τιμωρηθούν accordingly.It είναι τα πιο θερμά θρησκευτικές οικογένειες που θεωρούν ότι η ατυχής κορίτσια ένοχοι για τη δική τους βιασμούς. Το ίδιο είδος της οικογένειας θα συχνά δεν επιτρέπουν γυναίκες που είναι μέλη της οικογένειας να είναι μόνος με τους άνδρες που δεν είναι μέλη της οικογένειας. Επιπλέον, τα κορίτσια και οι γυναίκες πρέπει πάντα να συνοδεύεται από αρσενικά μέλη της οικογένειας, όταν φύγουν από το σπίτι της οικογένειας. Ως εκ τούτου, υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι ο βιαστής είναι συχνά ένα μέλος της οικογένειας, όπως ο θείος, αδελφός, εξάδελφος, ο πατέρας, ο παππούς etc.Sennels σημειώνει το ισλαμικό παράδεισο για καυλιάρης και διεστραμμένες Μουσουλμάνων ανδρών λάβει τη δική του νομική σκέψη της, την άνοιξη 2009 στο Αφγανιστάν. Εδώ ο πρόεδρος του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, υπέγραψε ένα νόμο που χορηγήθηκαν πράγματι άνδρες το δικαίωμα να βιάζουν τις γυναίκες τους, εάν περισσότερο από τέσσερις μέρες περνούσαν δεν φύλο. Ευτυχώς, ο νόμος αποσύρθηκε λόγω των διεθνών πιέσεων. Δυστυχώς, είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και βιογραφικά λογοτεχνία γεμάτη με τους λογαριασμούς της σεξουαλικής κακοποίησης Μουσουλμάνων ανδρών και παραβίαση των κοριτσιών. Η όμορφη, έξυπνη και γενναία γυναίκα Σομαλίας Ayaan Hirsi Ali περιγράφει αυτό που διακινούνται λεπτομερώς στα βιβλία της για τη ζωή στη μουσουλμανική κοινωνία. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν να παρέχουν συχνά πιο παράλογο παραδείγματα. Ένα από τα πολλά πρόσφατα παραδείγματα είναι ότι ένα 16-year-old Jordanian κορίτσι που σκοτώθηκε από τον θείο της με οκτώ σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός της - όλα επειδή είχε πέσει θύματα βιασμού. Η μόνη πράξη του ελέους, αν είναι έστω και λογικό να μιλάμε για αυτό ως τέτοιο, ήταν ότι ο θείος περίμενε να σκοτώσει ανιψιά του, παρά μόνο αφού είχε γεννήσει το παιδί του βιαστή της. Νωρίτερα το καλοκαίρι, μια κοπέλα, μόλις οκτώ ετών, εγκαταλείφθηκε από τους γονείς μουσουλμάνων της επειδή ήθελε να σώσει την τιμή της οικογένειας μετά την κόρη τους είχε βιαστεί από τέσσερα αγόρια. Ο Οργανισμός υποδοχής κακοποιημένων γυναικών στη Δανία έχει βιώσει τον τετραπλασιασμό του αριθμού των παιδιών και των νέων που αναζητούν προστασία από την ενδοοικογενειακή βία. Παρά τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση ήταν σταθερή για αρκετά χρόνια, ιδιαίτερα τα νεαρά κορίτσια εξακολουθούν να υποβάλλονται προς τιμή-στόχο που σχετίζονται assaults.Muslim των ανδρών για τις γυναίκες είναι ίσως ο λόγος που το 100 τοις εκατό του συνόλου των βιασμών (του είδους όπου δράστης και θύμα δεν γνωρίζονται μεταξύ τους εκ των προτέρων) στο Όσλο στις δύο το 2006, 2007 και 2008 είχαν διαπραχθεί από τους μετανάστες με το λεγόμενο μη-Δυτική φόντο. Ένα ιδιαίτερα κακόβουλο εκδοχή του φαινομένου αυτού αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2009. Μια ιρακινή γυναίκα είχε κανονίσει το βιασμό δεν είναι λιγότερο από 80 άλλες γυναίκες. Ο σκοπός ήταν να δοθεί στα θύματα την εντύπωση ότι τώρα ότι δεν είχε πλέον τίποτα για να ζήσουν, να γίνει-βομβιστές αυτοκτονίας ήταν ο μόνος τρόπος για να σώσει τη δική τους και την οικογένειά τους honor.Furthermore, σύμφωνα με το Ισλάμ, οι γυναίκες πρέπει να παρέχει τουλάχιστον δύο αρσενικό μάρτυρες, εάν πρόκειται να λάβουν κάθε υπόθεση στα δικαστήρια. Σε περίπτωση που μια γυναίκα στις μουσουλμανικές χώρες οι οποίες δικαστής, σύμφωνα με Σαρία έτσι έχουν τα κότσια να αναφέρω έναν βιασμό, θα ήταν αδύνατο να κερδίσει την υπόθεση, όπως και κάθε δυνατό αρσενικό μάρτυρες για το βιασμό κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν εμπλακεί στην επίθεση themselves.In πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος του κόσμου σχεδόν 700 εκατομμύρια των μουσουλμάνων γυναικών, επομένως, δεν υπάρχει πραγματική πηγή της προστασίας κατά των σεξουαλικών επιθέσεων από μέλη της οικογένειας ή άλλους άντρες στο γύρω περιβάλλον. Μόνο πολύ συχνά, αυτό είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης από μουσουλμάνους άνδρες. Όταν πρόκειται να εξετάσει τις πραγματικές επιθυμίες και τις επιθυμίες των γυναικών, το γεγονός ότι μια γυναίκα έχει καμία επιθυμία σε όλους είναι παρακινδυνευμένο σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, ακόμη και στο σημείο της διακοπής της ερωτογενείς τμήματα των γεννητικών οργάνων της γυναίκας κατά προτίμηση πριν από την εφηβεία είναι επιτευχθεί. 96 τοις εκατό του συνόλου των κοριτσιών στην πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου, την Ινδονησία, οι περιτομή πριν τη σειρά 14. Αηδιαστικό! Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), εντός δύο αιώνες! Παράνομη μετανάστευση και οι στατιστικές δείχνουν ποσοστό γεννήσεων αυτό είναι δυνατό. Μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο των δύο και ένα ελληνικό μέσο όρο του ενός. Υπάρχουν έξι εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη Γαλλία, πέντε εκατομμύρια στη Γερμανία, τέσσερα εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα εκατομμύριο στο Βέλγιο, ένα εκατομμύριο στην Ολλανδία, ένα εκατομμύριο, στην Ιταλία, μισό εκατομμύριο στην Ισπανία, το μισό εκατομμύριο στην Αυστρία, και το μισό εκατ. ευρώ στην Ελλάδα. 150.000 Turcoterrorists πούστη μετανάστευσαν παράνομα στη Βόρεια Κύπρος μετά την τουρκική εισβολή του 1974.Venitis διαπιστώνει ότι το Ισλάμ των γυναικών απαιτεί να παραδοθούν, αλλά οι γυναίκες φωνάζουν την ηρωική MOLON-lave από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα και των ισχυρών λόγια του Ουίνστον Τσόρτσιλ: Θα αγώνα σχετικά με τις θάλασσες και shores.We πρέπει αγώνα με την αυξανόμενη εμπιστοσύνη και αυξανόμενη δύναμη στην air.We πρέπει να υπερασπιστούμε τη γη μας, ανεξάρτητα από το κόστος θα maybe.We αγώνα για την beaches.We πρέπει αγώνα για την grounds.We εκφόρτωσης αγώνα στους τομείς και η streets.We πρέπει αγώνα στους λόφους. ... Αλλά ποτέ δεν θα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!
** Ο Βασίλης Μητρόπουλος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΑΧΑΡΝΩΝ 125-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Θέμα: ALTER ΣΤΙΣ 4 ΣΗΜΕΡΑ ANITTA ΠΑΝΙΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
"ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8A TRAGOYDHSO ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ-ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ omorfh-ΣΤΟ ALTER-ΣΤΗΝ ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ-ΣΤΙΣ 4 το μεσημέρι-βάλτε ΝΑ ΜΕ deite-ΦΙΛΙΑ-ΚΑΙ ΤΟ BRADY ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΑΧΑΡΝΩΝ 125"
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1311388659478&mid=1d75dcfG3dd6e022G10242a7G0 .-
** Ο Γιώργος σας προσκάλεσε στην εκδήλωση «Η πρώτη" 3G LIVE "@ Αίγλη cafe-bar" αύριο.
Εκδήλωση: Η πρώτη "3G LIVE" @ Αίγλη cafe-bar
Τύπος: Αυτοσχεδιασμός
'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 07 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου στις 5:00 π.μ.
Τοποθεσία: Ι. Οδό και θηβών Αιγάλεω
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=198998879954&mid=1d75450G56358b7cG17d5459G7&bcode=zmLkO
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook
** Ο Γιάννης Ζαν Trapalis έστειλε μήνυμα στα μέλη του DJ ZAN 91 FUN CLUB!
(χωρίς θέμα) "http://www.facebook.com/l/946dd;djzan91.blogspot.com/2010/02/nir-ben-lulu-special-set-for-bast.html"
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox
** Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2010 Βλέποντας & Λέγοντας: «Ιθαγένεια»
Από:
Robert Kristian Alm (paladinheart83@hotmail.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 11:02:00 πμ
Προς:

Ένα θέμα που καίει προτίμησαν να προβάλουν οι συντελεστές του Blog «Έξω από την Βουλή», Στην εκπομπή τους που ετοιμάζουν σήμερα στο διαδικτυακό κανάλι "Εξω απο την τηλεόραση" σήμερα στις 19:00 Ποιο συγκεκριμένα όπως μας είπαν: Το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μμ, ξεκινάμε ξανά τις συζητήσεις μας στην ζωντανή εκπομπή «Βλέποντας & Λέγοντας». Θέμα μας:« Ιθαγένεια ». Με βάση τον προτεινόμενο νόμο για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά που γεννιούνται στην χώρα, τις αντιδράσεις, την παραπληροφόρηση, την προπαγάνδα, αλλά και την πρόσφατη κωλοτούμπα του υπουργείου εσωτερικών και την αναθεώρηση του νομοσχεδίου επί τα χείρω , θα συζητήσουμε για την ουσία της έννοιας «ιθαγενής», σε συνάρτηση με μια σειρά άλλες έννοιες, όπως «υπηκοότητα», «έθνος», «ξένος».
πηγή μου: Έξω από την Βουλή. Χρήστος ΆλμΓια το Exarchias Τύπου
** Το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μμ, ξεκινάμε ξανά τις συζητήσεις μας στην ζωντανή εκπομπή «Βλέποντας & Λέγοντας». Θέμα μας:« Ιθαγένεια ». Με βάση τον προτεινόμενο νόμο για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά που γεννιούνται στην χώρα, τις αντιδράσεις, την παραπληροφόρηση, την προπαγάνδα, αλλά και την πρόσφατη κωλοτούμπα του υπουργείου εσωτερικών και την αναθεώρηση του νομοσχεδίου επί τα χείρω , θα συζητήσουμε για την ουσία της έννοιας «ιθαγενής», σε συνάρτηση με μια σειρά άλλες έννοιες, όπως «υπηκοότητα», «έθνος», «ξένος». http://exoapotinvouli.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html .-


** [Υποστροφή] laissez-NOUS FAIRE!
Από:
blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 10:22:11 πμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Laissez-faire nous! Ας κάνουμε! Venitis ισχυρίζεται ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση προσπαθεί να μας βοηθήσει, να επιδεινώνεται πράγματα. Oft Πρόεδρος του Obama-επανειλημμένες υποσχέσεις για τη δημιουργία 3,5 εκατ. θέσεις εργασίας δείχνει ότι αυτή ήταν μια σοβαρή υπόσχεση εκστρατεία, και το ίδιο το σχήμα επελέγη προφανώς με προσοχή. Venitist JD Foster σημεία από το αρχικό στόχο που είχε τεθεί από το φθινόπωρο του 2008 ήταν 2,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, αλλά η απασχόληση μειώθηκε κατά το τέλος του 2008, αύξησε το ποσοστό απασχόλησης στο 3,5 million.When Ομπάμα γίνει 3,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας την υπόσχεσή του, της απασχόλησης ανήλθε σε περίπου 135,1 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Τμήμα συνηθέστερα μέτρο Εργασίας του. Αυτό καθορίζει το Ομπάμα στόχο για Δεκέμβριος 2010 θέσεις εργασίας σε 138,6 εκατομμύρια. Θεσπίζει επίσης μια βασική πορεία για την απασχόληση, την οικονομία, θα πρέπει να προσεγγίσει για να χτυπήσει ότι target.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι μόνο οι κυβερνήσεις μπορούν να προκαλέσουν οικονομική καταθλίψεις και αστεία τα χρήματα. Μείωση των φορολογικών συντελεστών, η μείωση του βάρους της κυβέρνησης, και την εξάλειψη των kleptocracy και του ΦΠΑ είναι ο μόνος τρόπος για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη. Για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξηθούν οι δαπάνες, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση θέσεων εργασίας, η συνολική απασχόληση των ΗΠΑ μειώθηκε σε 129,5 εκατομμύρια τον Ιανουάριο, πράγμα που σημαίνει το σωρευτικό έλλειμμα Ομπάμα θέσεις εργασίας, η διαφορά μεταξύ του στόχου και τέλος το σημερινό επίπεδο απασχόλησης , ανέρχεται σε 9 εκατομμύρια. Η απασχόληση θα πρέπει να αυξηθεί με μια εκπληκτική 823 χιλιάδες θέσεις εργασίας κάθε μήνα για το υπόλοιπο του έτους για να κλείσει αυτό το κενό. Ωστόσο, αυτό είναι που Ομπάμα promised.The κεντρικό θέμα της σύντομης διάρκειας του προγράμματος ερέθισμα Obama ήταν ένα τεράστιο τώρα-862 δισεκατομμύρια δολάρια είσπραξη των φορολογικών περικοπών και αύξησης των δαπανών που υπογράφηκε στη νομοθεσία της την περασμένη άνοιξη. Ομπάμα είχε ένα πλάνο στο πραγματικά βοηθούν την οικονομία και αυτός πήρε, τίποτα δεν κατέχει back.Foster ισχυρίζεται ότι από όλους τους λογαριασμούς, η νομοθεσία αυτή ήταν κατασκευασμένο κακώς. Αλλά κακώς δεν κατασκευασμένο ή, ως βραχυπρόθεσμη τόνωση της οικονομίας ήταν καταδικασμένη από την αρχή, όπως αυτή στηρίζεται στην εσφαλμένη υπόθεση ότι οι δαπάνες για το έλλειμμα μπορεί να αυξηθεί η συνολική ζήτηση σε ένα χαλαρό economy.The θεωρία στηρίζεται κίνητρο του Ομπάμα ήταν ότι η οικονομία ήταν αδύναμη επειδή η συνολική ζήτηση ήταν πολύ χαμηλό. Η προτεινόμενη λύση είναι στη συνέχεια να αυξηθεί η ζήτηση από την αύξηση του ελλείμματος του προϋπολογισμού. Αυτή η θεωρία της χειραγώγησης της ζήτησης μέσω των δαπανών του ελλείμματος αγνοεί την απλούστερη της πραγματικότητας: δημόσιες δαπάνες πρέπει να χρηματοδοτηθούν. Έτσι, για τη χρηματοδότηση των δαπανών του ελλείμματος, η κυβέρνηση πρέπει να δανειστεί χρήματα από ιδιωτικές αγορές, μειώνοντας έτσι τη ζήτηση του ιδιωτικού με το ίδιο ποσό που αυξάνεται το έλλειμμα των δαπανών τις επιπτώσεις στο κοινό demand.In, η θεωρία λέει ότι αν πάρω ένα δολάριο από την δεξιά τσέπη μου και το βάζουμε στο μου αριστερά, τότε είμαι ένα δολάριο πλουσιότερη. Δεν υπάρχει αμφιβολία αποτυγχάνει πάντα. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες benefactors.The προϋπολογισμού Ομπάμα τώρα έργα έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2010 σε 1,6 τρισεκατομμύρια δολάρια, ωθώντας το δημόσιο χρέος ως ποσοστό της οικονομίας σε σχεδόν 64 τοις εκατό. Έτσι, ενώ το ερέθισμα Ομπάμα παρέλειψε να ενισχύσει την οικονομία και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, αυτό κατάφερε να πιέσει τις ΗΠΑ για μια νέα βιώσιμη πορεία της άνευ προηγουμένου deficits.Even προϋπολογισμού, όπως αυτός αφιερώνεται στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, οι επιλογές του Ομπάμα περιορίζεται αυστηρά από τη δική ελλείμματα του προϋπολογισμού του. Έτσι, ο προϋπολογισμός του είναι μεγάλη για ρητορική και η οπτική και σύντομες προτάσεις για ουσιαστική σαν ένα μορατόριουμ για νέους φόρους και επαχθή Εκτός regulations.In στη συνήθη πολιτική λόγηση της κυβέρνησης-σκηνοθεσία επενδύσεις σε ό, τι από προβληματικές αστικές κοινότητες με την κοινωνική πρόνοια για τους αγρότες, Obama έχει προτεινόμενη έκπτωση φόρου για νέες προσλήψεις. Αυτό κακότροπος παλιά πρόταση έχει ήδη εξεταστεί και απορριφθεί επανειλημμένα κατά τη διάρκεια των years.Even ανησυχητικό Δημοκρατών καταλάβει ότι ο χρόνος για τη δαπανηρή, αναποτελεσματική πολιτική είναι παρελθόν. Congressman Mike Thompson (D-CA), στην αμφισβήτηση υπουργός Οικονομίας Tim Geithner σε ένα Σώμα τρόπους και τα μέσα Επιτροπής ακρόαση, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κανέναν στην επιχείρηση που προσλαμβάνει έναν υπάλληλο, επειδή πρόκειται να πάρετε μια έκπτωση φόρου. Και υπερ-φιλελεύθερη Lloyd Doggett (D-TX) που καρφώνεται όταν είπε ότι η γενική συναίνεση μεταξύ των φορολογικών εμπειρογνωμόνων είναι ότι η πίστωση είναι μια stinker.Foster επισημαίνει η αμερικανική οικονομία είναι στην καλντέρα της ανάκαμψης, αλλά πολλές σοβαρές απειλές παραμένουν, από τη μεγάλη άνοδο των εγχώριος πληθωρισμός σε μια κυρίαρχη κρίση του χρέους που προέρχονται από την Ευρώπη. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να κάνει ό, τι μπορεί για να στερεωθεί το ανάκαμψης στην πραγματικότητα δεν είναι, στη φαντασία. Ο χρόνος για ιδεολογικές πειράματα και αισθάνονται καλά πολιτικές είναι πάνω. Πάρα πολλοί Αμερικανοί παραμένουν εκτός εργασίας. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να τονώσει την οικονομία της σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν το δανεισμό και την αυξημένη ζήτηση ανακατεύοντας σε όλη την οικονομία μέσω της σπατάλης των δαπανών του ελλείμματος, αλλά με τη βελτίωση των κινήτρων και του γενικού οικονομικού περιβάλλοντος. Οι επιχειρήσεις δεν επενδύουν όταν χειραγωγείται από την Ουάσιγκτον, αλλά όταν είναι αρκετά βέβαιοι για να αναλάβουν κινδύνους για την επιδίωξη των opportunity.Individuals και των επιχειρήσεων σε ολόκληρο το έθνος δείτε τεράστιες ευκαιρίες για την έναρξη νέων επιχειρήσεων, την επένδυση, την πρόσληψη νέων εργαζομένων, και την επέκταση σε νέες αγορές. Πολλοί καθυστερούν, ωστόσο, λόγω ανησυχιών για την οικονομία, ενώ άλλα καθυστερούν λόγω ανησυχιών για τις πολιτικές που απειλούν από την Ουάσιγκτον, και άλλοι καθυστερούν, επειδή τα ήδη υπάρχοντα φορολογικά και κανονιστικά εμπόδια είναι ήδη υπερβολική. Για τον ιδιωτικό τομέα της δημιουργίας θέσεων εργασίας με άμεση και γρήγορη στα λόγια του Προέδρου, ένα βήμα είναι η μηχανή για την καταστροφή θέσεων εργασίας της Ουάσιγκτον για να πάρει πολύ vacation.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε κάνει δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές.
*** [Capitalistsforever] ανανεωμένη εστίαση σε ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Από:
capitalistsforever@yahoogroups.com εκ μέρους toparb (toparb@yahoo.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 9:55:42 πμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com

Planetarch Ομπάμα ανακοίνωσε μια ανανεωμένη εστίαση σε θέσεις εργασίας εντός του κράτους της διεύθυνσης Ένωσης. Προϋπολογισμού του δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας να λάβουμε μέτρα για την άμεση και γρήγορη δημιουργία θέσεων εργασίας. Σημεία Venitist JD Foster έξω αυτό είναι μια ρητή παραδοχή αποτυχίας των 862 δισεκατομμυρίων δολαρίων πρόγραμμα κινήτρων του περασμένου έτους. Ακόμη και οι πολιτικοί δεν μπορεί να αποφύγει τα δεδομένα για πάντα, όπως η απασχόληση της Παρασκευής έκθεση στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Εργασίας. Τα καλά νέα είναι ότι η αμερικανική οικονομία έχει σχεδόν σταματήσει την απώλεια θέσεων εργασίας, ως σύνολο της απασχόλησης μειώθηκε μέτρια 20.000 θέσεις εργασίας. Τα άσχημα νέα, όμως, είναι πιο extensive.Foster σημειώνει το ποσοστό ανεργίας ανέρχεται σε 9,7 τοις εκατό, σχεδόν διπλάσιο από το ποσοστό σκέψης συνάδει με την πλήρη απασχόληση. Περαιτέρω, ο μόνος λόγος που το ποσοστό ανεργίας δεν είναι ακόμη υψηλότερο είναι το γεγονός ότι εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει εντελώς το εργατικό δυναμικό, όπως φαίνεται από τη μείωση του ποσοστού συμμετοχής ισχύουν για την εργασία 64,7 τοις εκατό από το ανώτατο ποσοστό το 2007 από 66,4 τοις εκατό. Από τον Ιανουάριο του 2009, 1 εκατομμύριο Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει απλά το workforce.The άσχημα νέα για Ομπάμα ιδιαίτερα είναι ότι μειώνεται ακόμη περισσότερο και πιο πίσω στην υπόσχεσή του να δημιουργήσει εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας. Ομπάμα υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί θα δημιουργηθούν 3,5 εκατομμύρια θέσεις απασχόλησης μέχρι το τέλος του 2010 μέσω της νέας οικονομικής πολιτικής, που αρχίζει με ένα τεράστιο οικονομικό κίνητρο package.Accompanying θέσεις εργασίας την υπόσχεσή του, η Planetarch τόνισε, επίσης, τη λογοδοσία και τη μέτρηση της προεδρίας του, από τα αποτελέσματα. Θέσεις εργασίας υπόσχεση του Προέδρου, που σημαίνει το σύνολο της απασχόλησης, η οποία τον Ιανουάριο ανήλθε σε 129,5 εκατομμύρια, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 138,6 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2010, αφήνοντας το Ομπάμα έλλειμμα θέσεων εργασίας σε 9 εκατ. λίγο πάνω από jobs.Fortunately, φυσική ανθεκτικότητα της οικονομίας, ωθούμενη από την ισχυρή νομισματική ώθηση από την Federal Reserve, νοείται η οικονομία αναπτύσσεται και πάλι, αν και με αργούς ρυθμούς τάση. Ακόμα κι έτσι, αύξηση της απασχόλησης είναι πιθανό να είναι μικρή, και οι απώλειες θέσεων εργασίας μπορεί να επιμείνει, όπως προτείνεται από την πρόσφατη ανοδική τάση στην πρώτη ασφάλιση ανεργίας χρόνο claims.Even εξαιρετικά ευοίωνη πρόβλεψη της Διοίκησης για την οικονομική ανάπτυξη για τα επόμενα δύο χρόνια αφήνει το ποσοστό ανεργίας γύρω 10 τοις εκατό σε όλα του 2010 και μέχρι τα βαθιά 2011. Foster ισχυρίζεται ότι από τις δικές του επίσημες προβλέψεις του Ομπάμα και από τη δική πρότυπο του Ομπάμα, το έλλειμμα θέσεων εργασίας Ομπάμα πιστοποιεί ότι η πολιτική του Προέδρου έχουν failed.The κατάσταση στο τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) είναι πολύ χειρότερη, λόγω του σοσιαλισμού, τεράστια φορολογία, ΦΠΑ, και kleptocracy. Το επίσημο ποσοστό ανεργίας είναι 10%, αλλά Βασίλειος Venitis εκτιμήσεις το πραγματικό ποσοστό ανεργίας είναι 25%. Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο! Οι επενδυτές ανησυχούν ότι τα προβλήματα του χρέους στην Ελλάδα μπορεί να προαναγγέλλουν το ντόμινο των κυρίαρχων προεπιλογές στη ζώνη του ευρώ που θα μπορούσε να εκτροχιάσει μια οικονομική ανάκαμψη. Venitis επισημαίνει PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του χρέους της ζώνης του ευρώ. ΧΟΙΡΟΙ είναι πράγματι piggy μέλη σκλάβος που δημιουργούν πολλά προβλήματα για το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), απαιτούν υψηλό ποσοστό του Ταμείου Συνοχής, που παίζει βρώμικα παιχνίδια, ενθαρρύνοντας την πολιτική διαφθορά, και την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Τεμπέλης χοίρους απολαμβάνουν dolce vita και αναμένουν σκληρά εργαζόμενους Βρετανούς και τους Γερμανούς να τους στηρίξει! Τέταρτο Ράιχ δεν θα ανακάμψουν, αν δεν καταργεί τον ΦΠΑ. Venitis ισχυρίζεται ότι ο ΦΠΑ είναι εμπορικό σήμα της δουλείας και μια δύναμη καταστροφής μυριάδες βατ. ΦΠΑ είναι ο κύριος ένοχος του Fourthreichian κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Fourthreichian φορολογία βασίζεται στο ΦΠΑ τερατούργημα κατά φτωχούς ανθρώπους! Η πιο άδικο φόρο είναι ο ΦΠΑ, η καταστροφή του τέταρτου Ράιχ (ΕΕ)? Γι Vatbuster Venitis προτρέπει όλα Fourthreichians να αποφύγουν τον φόρο αυτό από μιζέρια όσο το δυνατόν περισσότερο! Fourthreichians είναι προσδεμένη με 15-25% του ΦΠΑ, το φόρο προστιθέμενης αξίας. Στον Καναδά, ο ΦΠΑ είναι μόνο 5%. Το βάρος του ΦΠΑ που βαρύνει τους τελικούς καταναλωτές των προϊόντων. ΦΠΑ, πιάσε kleptocrat γνωστός, είναι μια φθίνουσα φόρο? Οι φτωχοί πληρώνουν υψηλότερο ποσοστό του εισοδήματός τους. Τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι πολύ χαμηλότερη από το αναμενόμενο, διότι είναι δύσκολο και δαπανηρό για τη διαχείριση και τη συλλογή. Δεδομένου ότι κάθε διψήφια ΦΠΑ οδηγεί πολλούς venitists στην παραοικονομία, πιο vatstruck Fourthreichians αποφύγουν ΦΠΑ! Όπως πραγματικότητα, εάν είστε ένας πραγματικός πατριώτης, θα πρέπει να μποϊκοτάρουν καταστήματα που χρεώνουν ΦΠΑ! ΦΠΑ είναι η cacothanasia του τέταρτου Ράιχ!


*** [Αθηναίους] AUTOMATIC IRA
Από:
hrh.david ( hrh.david@yahoo.com )
Εστάλη:
Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 9:16:00 πμ
Προς:
athenians@yahoogroups.com

Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι οι πολίτες με την κατάλληλη ατομικών λογαριασμών συνταξιοδότησης (IRA) και την υγεία λογαριασμοί αποταμίευσης (IHA) θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από κρατικούς Ασφαλίσεων. Μπορείτε ίδιο σας το σώμα και την ψυχή σας, και κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει τι πάρετε σε ό, τι και να σας πάρουν. Ομιλία, την εκπαίδευση, την αίρεση, το habeas corpus, την ασφάλιση, τη στρατιωτική θητεία, το ζευγάρωμα, την υγειονομική περίθαλψη, η άμβλωση, η κλωνοποίηση, τα ναρκωτικά, τα όπλα, και η ευθανασία πρέπει να είναι προσωπική choices.Labor του κ. Λοβέρδος επισημαίνει Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ στο κράτος μέλος ασφάλισης ταμεία στην Ελλάδα! Όλα τα χρήματα ασφάλισης ήταν αναδεύεται από Graecokleptocrats σε cahoots με την JPMorgan, προκειμένου να δημιουργήσει τις προμήθειες και ανταποδόσεις για Graecokleptocrats! Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Venitis επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, η JPMorgan, MAN, αντιμονοπωλιακής, στρατιωτικές αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα. Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, που οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Κάθε δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs της κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.Venitist David σημεία John έξω FY 2011 προϋπολογισμού Planetarch του Ομπάμα περιέχει τουλάχιστον μία κοινή ιδέα-έννοια ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην αύξηση της αρχαιότητας Αμερικανών ασφάλεια: το Αυτόματο ΙΡΑ. Αυτό το απλό, εύκολο στην κατανόηση τρόπο ώστε οι εργαζόμενοι να σώσει κάποια από τα χρήματά τους κάθε ημέρα πληρωμής είναι σημαντικό, διότι είναι σχεδόν 78 εκατομμύρια Αμερικανοί εργαζόμενοι, περίπου το ήμισυ του συνόλου των εργαζομένων, που απασχολούνται από επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν οποιοδήποτε είδος συνταξιοδοτικού σχεδίου ή 401 (k)-συνταξιοδότηση τύπος εξοικονόμησης plan.David John σημειώνει ότι για κανέναν άλλο εκτός από ένα ελάχιστο σταδιοδρομία-μισθών των εργαζομένων, παροχές κοινωνικής ασφάλισης είναι πολύ χαμηλές για να προσφέρει μια άνετη συνταξιοδότηση και πρέπει να συμπληρώνονται σε παραδοσιακό σχέδιο σύνταξης ή του εργαζόμενου δική συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις. Αυτή η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη από το επόμενο οικονομικό Κοινωνικής Ασφάλισης για τα προβλήματα που θα είναι δύσκολο να καταβάλει υποσχέθηκε πλήρη οφέλη για όλους. Όμως, αν δεν επεκταθεί συνταξιοδότηση εξοικονόμησης σύστημα που καθιστά πιο εύκολο για όλους τους εργαζόμενους να αποταμιεύουν για τη δική συνταξιοδότησή τους από την ημέρα που αρχίζει το πρώτο εργατικό δυναμικό μέχρι την ημέρα της συνταξιοδότησής τους, το μέλλον συνταξιούχοι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τη φτώχεια συνταξιοδότηση. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να απαιτήσει ακόμη ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα για τη διάσωση them.The Αυτόματη ΙΡΑ έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιεί τεχνικές αυτόματης εγγραφής που έχουν ήδη συμβάλει στην ενίσχυση της αποταμίευσης σε 401 (k) σχέδια. Σύμφωνα με τη μέθοδο αυτή, οι εργαζόμενοι χρειάζονται δεν κάνουν τίποτα, αν θέλουν να συμμετάσχουν. Εάν δεν ορίσει διαφορετικά, θα εγγραφεί αυτόματα στο Αυτόματο ΙΡΑ, που θα συμβάλει ένα σύνολο μέρος των εσόδων τους, και τα χρήματά τους θα πάνε σε ένα ειδικό ταμείο. Ωστόσο, ο εργαζόμενος εξακολουθεί να διατηρεί τον πλήρη έλεγχο και να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το μάλλον ή ήττον, να στείλετε τα χρήματά του σε μια διαφορετική επενδυτικού ταμείου, ή ακόμη και να αρνηθεί να συμμετάσχει σε all.Automatic εγγραφή βοηθά ιδιαίτερα εκείνες τις ομάδες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να undersave: γυναίκες , μειονότητες, νέων εργαζομένων, και με χαμηλή έως μέτρια εισοδήματα των εργαζομένων. Η πείρα δείχνει ότι αυτές οι ομάδες μετακινούνται από πολύ χαμηλά ποσοστά συμμετοχής σε επίπεδα ίσα με όλους τους εργαζομένους. Συνολικά, 401 (ια) τα ποσοστά συμμετοχής σύμφωνα με αυτόματη μέσο εγγραφής στα μέσα του 80 τοις εκατό επίπεδο. Και ο μηχανισμός είναι πολύ δημοφιλής: Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν σθεναρά την αυτόματη enrollment.Under την αναμενόμενη δομή, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν από τρεις εναλλακτικές επενδύσεις που κυμαίνονται από πολύ χαμηλό-την εξοικονόμηση δαπανών για νέες αποταμιευτές σε μια ημερομηνία-στόχο ταμείο τύπου που αυτόματα επενδύσεις αλλαγές, όπως η ηλικία των εργαζομένων, με μια τρίτη επιλογή διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος. Ο λογαριασμός εξοικονόμηση θα μπορούσε να κρατικού ομολόγου που κυλά αυτόματα χρήματα σε ιδιωτική διαχείριση υπόψη τη στιγμή που θα φθάσει σε κάποιο βαθμό amount.While πολλοί άλλοι εστιάζουν στην αξία των Αυτόματη IRA σε ένα νέο προφύλαξη, θα ήταν εξίσου χρήσιμο να μεγαλύτερων σε ηλικία εργαζομένων που αλλάζουν θέσεις εργασίας από μια εταιρεία που προσφέρει 401 (k) σχέδιο σε μια μικρότερη εταιρεία που έχει μόνο την Αυτόματη ΙΡΑ. Σύμφωνα με την πρόταση, ότι εργαζόμενος μπορεί να συνδυάσει την παλιά τους λογαριασμούς του / της σε ένα αυτόματο IRA που επιτρέπει στον εργαζόμενο να συνεχίσει την εξοικονόμηση. Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι αλλάζουν εργασία όσο 10 φορές κατά τη διάρκεια μιας σταδιοδρομίας, και δεν την ικανότητα να συνεχίσει την εξοικονόμηση μέσω της έκπτωσης επί των μισθών, πολλοί εργαζόμενοι θα έχουν κενά στην ιστορία τους, την εξοικονόμηση που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την τελική security.David σημεία τους Ιωάννη στην αυτόματη IRA δεν επιβάλλει μια επιβάρυνση για τους εργοδότες. Χρειάζονται κάνουν λίγο περισσότερο από ό, τι τώρα με το εισόδημα και τους φόρους μισθωτών υπηρεσιών εκπίπτουν από το εκκαθαριστικό σημείωμα του εργαζομένου και να στείλετε στο IRS. Σε αυτή την περίπτωση, οι εργοδότες θα αφαιρέσει ορισμένα από τα χρήματα των εργαζομένων και την αποστέλλει στον ιδιωτικό τομέα διαχείρισης κεφαλαίων που διαχειρίζεται Αυτόματη IRA του εργοδότη. Ο εργοδότης επιλέγει ο διαχειριστής από ένα online κατάλογο, και αν ο εργοδότης δεν επιθυμεί να επιλέξουν τον πάροχο, η εταιρεία θα πρέπει να ανατεθεί στην τύχη σε ένα διαχειριστή κεφαλαίων που είναι πρόθυμη να δεχθεί όλους τους δηλωμένους υποψηφίους. Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για τους εργοδότες με περισσότερους από 10 εργαζόμενους, οι οποίες δεν προσφέρουν στους υπαλλήλους τους, οποιαδήποτε μορφή συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεων ή σχέδιο pension.Because ένα ΙΡΑ είναι προσωπικές καταθέσεις ταμιευτηρίου, οι εργοδότες δεν θα απαιτείται-ή ακόμη και τη δυνατότητα-για να ταιριάζουν με αυτές τις οικονομίες. Οι εργοδότες θα έχουν επίσης δεν έχει ευθύνη για τον προσδιορισμό αν οι εργαζόμενοι είναι επιλέξιμες για το πρόγραμμα ή το πρόσωπο της περιπλοκότητας της συμμόρφωσης με 401 (k)-ρυθμιστικού περιβάλλοντος σχέδιο του τύπου. Η αυτόματη ΙΡΑ έχει ευρεία διακομματική στήριξη από την αριστερή και δεξιά και εγκρίθηκε το 2008 από δύο εκστρατείες των Μακέιν και Ομπάμα. Είναι ένα απλό, cross-ιδεολογική και πρακτική λύση σε ένα σοβαρό problem.Untouchable Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικοί στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, ισχυρίζονται ότι Ήρας δεν προωθούν τον αλτρουισμό. Venitis ισχυρίζεται ότι ο αλτρουισμός είναι ένας ευφημισμός για το σοσιαλισμό, μια βρώμικη λέξη από τη θεαματική κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες. ***
Hi Stamoskal! Εδώ είναι Flixster ενημέρωση σας ταινία για την εβδομάδα της 4 Φεβρουαρίου 2010.


OPENING THIS WEEK

Αγαπητέ JohnChanning Tatum, Amanda Seyfried, Henry Thomas
72% θέλουν να δουν
Ένα σπίτι στρατιώτης πέφτει σε άδεια για μια συντηρητική κοπέλα κολέγιο. Αντί να επιστρέψει στο σπίτι της, ο reenlists ύστερα από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, 2001. Χρόνος και η απόσταση αρχίζει να λάβει διοδίων στους νέους εραστές. Προβολές Φωτογραφίες (10) Trailer


Από το Παρίσι με αγάπηJonathan Rhys Meyers, John Travolta, Amber Rose Revah
68% θέλουν να δουν
Ένα χαμηλής ποιότητας operative νοημοσύνη (Rhys Meyers) που εργάζονται στο γραφείο του πρέσβη των ΗΠΑ στη Γαλλία παίρνει περισσότερο από ό, τι ζητήσατε, όταν οι εταίροι με υψηλόβαθμο παράγοντα ΗΠΑ (Τραβόλτα) που σας έχει σταλεί στο Παρίσι για να σταματήσει μια τρομοκρατική επίθεση . Προβολές Φωτογραφίες (16) Trailer


ΚατεψυγμέναKevin Zegers, Shawn Ashmore, Ed Ackerman
65% θέλουν να δουν
Μια ψύξη εφιάλτης για τρία snowboarders που έχουν εγκαταλειφθεί στην Chairlift πριν από την τελευταία λειτουργία τους. Καθώς το χιονοδρομικό διακόπτες περιπολούν στα ανοικτά τα φώτα της νύχτας, συνειδητοποιούν με αυξανόμενο πανικό ότι έχουμε μείνει πίσω δίνουμε μεγάλη απόσταση από το έδαφος με κανένα τρόπο δεν προβλέπεται. Προβολές Φωτογραφίες (11) Trailer

Περισσότερα Έναρξη Αυτή την εβδομάδα

TOP BOX OFFICE

AvatarSam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver
92% άρεσε
Αργότερο έπος James Cameron που αρνείται να πεθάνει και συνεχίζει να κυριαρχεί, καθώς παραμένει στην κορυφή του γραφήματος box office, για έβδομη συνεχή εβδομάδα. Έφερε σε 30 εκατομμύρια δολάρια αυτή την εβδομάδα, για ένα σύνολο από 595 εκατ. δολάρια. Προβολές Φωτογραφίες (103) Trailer


Edge of DarknessΜελ Γκίμπσον, Bojana Novakovic, Κατερίνα Scorsone
60% άρεσε
Ο Μελ Γκίμπσον Edge θρίλερ του Σκότους ήταν δεύτερος με 17,1 εκατομμύρια $. Προβολές Φωτογραφίες (4) Trailer


Όταν στη ΡώμηKristen Bell, Josh Duhamel, Will Arnett
55% άρεσε
Η ρομαντική κωμωδία Όταν στη Ρώμη, πήρε την τρίτη θέση με μια υγιή 12,1 εκατομμύρια δολάρια. Προβολές Φωτογραφίες (12) Trailer

Περισσότερα Top Box Office Κινηματογράφος
Θρακικό
*** Astoria του Gynekokratia μεγάλη επιτυχία
Για άμεση κυκλοφορία: 5 Φεβρουαρίου, 2010
Επικοινωνία: Νικόλαος Taneris, Πρόεδρος, Panthracian Ένωση της Αμερικής "Ορφέας", Νέα Υόρκη, Tel. (917) 699-9935
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Κύριε. Giovanni di Napoli παρέχει μια περιεκτική έκθεση και φωτογραφίες για το Θρακικό Gynekokratia διοργανώνεται από το Παν θρακικό Ένωσης Αμερικής «Ορφέας» στην Αστόρια, Νέα Υόρκη. Η έκθεση είναι διαθέσιμη στο περιοδικό Magna GRECE, στην ακόλουθη διεύθυνση:
http://magnagrece.blogspot.com/2010/02/astorias-thracian-gynekokratia.html



Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες και τους υποστηρικτές του Θρακικού Gynekokratia, ήταν μια μεγάλη επιτυχία.
Respectfully yours,
TANERIS ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρόεδρος,
Pan Θρακικό Ένωσης της Αμερικής "Ορφέας"
http://panthracian.blogspot.com/ .-
*** ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ :
http://www.facebook.com/group.php?gid=26476774455 , arfara.- http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .- http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .- http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.- http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .- http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .- http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .- http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .- http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248248208 ,
http://upload.youtube.com/my_videos_upload ,
http://www.youtube.com/my_videos_edit , YOUTUBE STAMOS 01 .-
http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-
~ http://my.live.com/ ,
~* http://twitter.com/stamos01 ,
http://twitter.com/login http://add.my.yahoo.com/ ,
~!!!!~~~~ http://getsatisfaction.com/people/stamatiosnskoulikas ,
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOS
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .- ** http://www.tagged.com/home.html ,
** http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248248208 ,
**


** http://search.mywebsearch.com/mywebsearch/AJmain.jhtml?tpr=null9 ,
** http://www.akazoo.gr/login/videos-registration.html?a=gpvm&gclid=CPPFusaJ0p8CFY1n4wodQimfzg ,
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-



http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,


http://niannap.slide.com/ ,
http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .-
http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=SNstam&aid=5326755712753731377&continue=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2FSNstam%2FDropBox%3Fauthkey%3DGv1sRgCLOMgNGw2eS-JQ%23 ,
http://freefotos.gr/gallery.php .-
http://www.tagged.com/home.html ,
http://www.tagged.com/profile.html ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/,
http://www.glitter-graphics.com/ ,
http://www.publicdff.gr/ ,
http://dimmerop.blogspot.com/ , ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛ. ΜΕΡΟΠΗΣ .-
http://stelioskazantzidis.blogspot.com/ Στέλιος Καζαντζίδης ,
http://www.anevlavis.gr/ , Ε . Ανεβλαβής ,-
** bloggers URL: http://snsarfara.blogspot.com/ http://www.google.com/profiles/me/editprofile?hl=elc , http://www.google.com/snstam@gmail.com , http://twittercashcoach.com/login.php , http://www.tagged.com/home.html , http://www.mplogk.com/wp-login.php?redirect_to=http://www.mplogk.com , Όνομα μέλους: stamos1Συνθηματικό: IYrk5rXVKFWK .-,
http://www.mplogk.com/wp-login.php , Όνομα μέλους: stamos1Συνθηματικό: IYrk5rXVKFWK .- maria_deli@yahoo.gr, Ντελή Δελφούς ΜΑΡΙΑ . http://www.google.gr/search?q=blogger+speed&channel=linkdoctor .-
**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου