ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ *

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ *:




Το ρόδι " εξολοθρευτής " υπερβακτηρίων :

Το ταπεινό ρόδι το "γούρι των ανθρώπων " φαίνεται να κρατά το μυστικό για την καταπολέμηση των υπέρβακτηρίων - όπως π.χ. χρυσίζων σταφυλόκκοκος ανθεκτικός στην μεθικιλίνη , που " σαρώνει" τα νοσοκομεία .- Ειδικοί του Πανεπιστημίου του Κίνγκτσον δημιούργησαν μια λουσιόν από τη φλούδα του ροδιού , η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις λοιμώξεις χάρη στις δραστικές ουσίες του φρούτου , του ροδιού .-Ο επικεφαλής των ερευνητών καθηγητής Ντάκλαν Νότον αποκάλυψε ότι ο συνδυασμός της φλούδας του ροδιού με βιταμίνη C και μεταλλικά άλατα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού " όπλου " ενάντια σε ανθεκτικά βακτήρια .-

** Αν έχεις συνετή απάντηση αποκρίσου στον πλησίον σου, διαφορετικά βάλε το χέρι στο στόμα σου , ώστε να μη μιλήσεις.-
** Τα όνειρα είναι ότι η εικόνα του προσώπου μπροστά σ΄ένα κάτοπτρο .- Από κάτι που είναι ψεύτικο , μπορεί να προέλθει κάτι το αληθινό.-
** ΜΑΝΤΕΎΕΙΣ οιωνοσκοπίες και όνειρα είναι μάταια .-

** Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ θα παραβρεθεί στον εορτασμό της Υπαπαντης στις 2 Φεβρουαρίου , στην πόλη της Καλαμάτας , όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας . Ο Πανασιολογιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης , θα φτάσει στην Καλαμάτα στις 31 Ιανουαρίου 2010 και θα παραμείνει επί τετραήμερον .-
** Με την παρουσία και του Οικουμενικού Πατριάρχη , θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα , διεθνές συμπόσιο για το περιβάλλον όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος ΤΕΙ Καλαμάτας Ανδρέας Κανάκης . -
** Στις 19 Φεβρουαρίου 2010, έρχεται στην πόλη της Καλαμάτας 5μελής αντιπροσωπεία , από την πόλη Σιάν της Κίνας ...

** ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , το Σάββατο 16-01-2010 πραγματοποιήθηκε ενδιαφέροσα ομιλία για την Κινητή Τηλεφωνία και την Ακτινοβολία , από τον Πρόεδρο και Καθηγητή Πανεπιστημίου , του Δημοκρίτου κ. Δημητρίου Γεργ. Νιάρχου , από το Αρφαρά , σε Ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού .-
** Ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς ζητά κατεπειγόντως , να χρηματοδοτηθούν , άμεσα , τα έργα στο Ακρογιάλη Αβίας , από τον Υπουργό Εσωτερικών , Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση , με έκτακτη οικονομική ενίσχυση πλέον των 93.000 ευρώ στον Δήμο Αβίας προς άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο δρόμο δίπλα στη θάλασσα , από την κακοκαιρία και τα κύματα(προβλήτα , προκυμαία ) .-

**Η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Ιωα. Γιαννακοπούλου σε συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον Υπουργό κ.Ι. Ραγκούση , πρότεινε και τάχθηκε υπέρ της ενιαίας Περιφερείας της Πελοποννήσου και στο Νομό Μεσσηνίας η δημιουργία τουλάχιστον έξι 6 Νέων Δήμων , στο νέο σχέδιο για την τοπικη αυτοδιοίκηση << Καλλικράτης>> .-

**Splashpress Media :
Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει το πρόσωπο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Νέα μέσα ενημέρωσης έχει μετατοπίσει την εξουσία από τους λίγους ιδιοκτήτες παλαιών εγκαταστάσεων μέσων ενημέρωσης προς τους χρήστες. Είμαστε περήφανοι που είναι μέρος της εξέλιξης αυτής με μας δίκτυο των χώρων, που πληρούν τις ανάγκες των bloggers του σήμερα και online ακροατήριο. Είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουν να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος μέσω της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης. Έχουμε καλύψει όλα όσα χρειάζεται μια νέα επαγγελματίας των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων: νέα νέα μέσα, ανάλυση, συμβουλές, tutorials, λογισμικού, hosting, σχέδιο, εργαλεία, στατιστικά, metrics, μάρκετινγκ, προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες.-

** Άνθρωποί μας
Δικό μας ομάδα αποτελείται από ένα ποικίλο και στοχοθετημένη σειρά των φυσικών προσώπων, καθώς και ως συμπλήρωμα των διαχειριστές σχεδίων και δημιουργούς. Έχουμε επίσης συνεργάζεται με άλλες εταιρείες, οργανισμούς και ιδιώτες με στόχο να δοθεί κοινό μας τις καλύτερες της βιομηχανίας έχει να προσφέρει.
Οι υπηρεσίες μας
Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες ως προς το περιεχόμενο, το σχεδιασμό, το blogging των επιχειρήσεων, μάρκετινγκ και των νέων μέσων μαζικής ενημέρωσης εν γένει. Επίσης, προσφέρει στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να την εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών σε σχεδόν ένα εκατομμύριο άτομα που συνδέονται με συμφέροντα σε διάφορα τμήματα της αγοράς, μέσω της διαφήμιση σχετικά με τις δημοσιεύσεις μας.

** Splashpress Media News
Για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις, κάνουν την επίσκεψή μας ιστολόγιο ή παρακαλώ επικοινωνία για τις συγκεκριμένες εκδόσεις των μέσων ενημέρωσης. -

**Σχετικά Splashpress Media
Ιδρύθηκε το 2006, Με πάνω από 100 blog-related sites και 200 άτομα εργάζονται στο δίκτυό μας, έχουμε γρήγορα εξελίχθηκε σε μια σημαντική νέα επιχείρηση μέσων ενημέρωσης με επίκεντρο κυρίως σχετικά με τους τρόπους για να βοηθήσει τη σύγχρονη blogger επιτυχία, είτε αυτό είναι μέσω νομισματοποίηση, Συμβουλές δημοσίευση, χρήσιμο λογισμικό, social media, blogging επιχειρήσεων ή δικτυακές εφαρμογές.
Είμαστε διαπράττονται για να μας φέρει πολύ καλύτερα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και που πάντα την ποιότητα, πριν από την ποσότητα. Μακροπρόθεσμες όραμα είναι πολύ πιο σημαντικό για μας από την επίτευξη κάθε βραχυπρόθεσμης νομισματικής κέρδη.
Είμαστε μια σύνδεση εκδοτική εταιρεία που τιμές κάθε μέλος του ομάδα και η συμβολή τους προς τη συνολική επιτυχία του δικτύου.
Προσπαθούμε να κάλυμμα όλες τις πτυχές του blogging σε μας δίκτυο, Καθώς και διάφορες γενικές και εξειδικευμένες περιοχές. Τέτοια θέματα περιλαμβάνουν κουτσομπολιό προσωπικοτήτων, ταξίδια, σπορ, φαγητό, gadgets, φιλμ, τις επιχειρήσεις, web design και της τεχνολογίας.
Προσπαθούμε να αμερόληπτος μας στην παρουσίαση των ειδήσεων, απόψεων και πληροφορίες. Και να δώσουν το κοινό μας τη μεγάλη εικόνα, και δεν είναι μόνο τα πράγματα που είναι ευνοϊκές για εμάς.
Είμαστε ένα διαφορετικό σύνολο των ιδιώτες, Χαιρετούν από όλο τον κόσμο, και είναι στόχος μας να είναι όσο διεθνείς δυνατόν σε προοπτικές μας με την ελπίδα της αύξησης αναγνωστικό μας κοινό και βάση χρηστών.
Είμαστε πάντα ευτυχείς να ακούσουμε από εσάς, οπότε μπορείτε να επικοινωνία για τις πιο πληροφορίες που χρειάζεστε.-

**Όραμα Splashpress Μέσα Επικοινωνίας

Clock Widgets

Πιστεύουμε ότι το blogging και τα νέα μέσα μπορούν να κάνουν για έναν καλύτερο κόσμο μέσω της ενίσχυσης της επικοινωνίας, την εκπαίδευση και την ελευθερία από τη λογοκρισία της κυβέρνησης. Αν μπορούμε να είμαστε μόνο ένα μικρό μέρος μιας διαδικασίας που βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν να συνεργάζονται ειρηνικά και να μοιραστούν τις ιδέες τους σε μια παγκόσμια πλατφόρμα δεν θίγει, θα είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι υπάρχουν εγγενείς ευθύνες κατά τη δημοσίευση της ότι πρέπει να τηρούν.

•Εμείς πάντα στόχο, όσο είναι δυνατό, να αναφέρει τα γεγονότα ακρίβεια και ειλικρίνεια. Κάθε φορά που βρισκόμαστε σε λάθος, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να διορθώσουν την λάθος αμέσως.
•Δεν πιστεύουμε σε λογοκρισία των συγγραφέων ή τα σχόλια των επισκεπτών, Αν δεν είναι εναντίον αυτών των ανέφερε τις πολιτικές μας ή συνιστούν απειλή για την νομική εταιρεία μας.
•Εμείς δεν συμμετέχουν σε οποιοδήποτε είδος spamming και είναι εντελώς αντίθετη σε οποιοδήποτε είδος αυτών των πρακτικών.
•Μπορούμε να τηρούν τις αρχές της δίκαιη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι συμμορφώνονται με το νόμο, αλλά δεν είναι στο βαθμό που ασφυκτιούν δημιουργικότητας ή ελευθερίες κάθε ατόμου.
•Τηρούμε δίκαιη απασχόληση πρακτικές. Είμαστε μια παγκόσμια κοινότητα, μετά από όλα, και πιστεύουμε στην παροχή ίσων ευκαιριών σε άτομα κάθε ηλικίας, φυλής, φύλου και, εφ 'όσον τα προσόντα ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας.
•Στόχος μας είναι να το κρατήσει ενδιαφέρων. Το κάνουμε αυτό με δέσμευση για τη δημιουργία του πρωτοτύπου και συμμετοχικό περιεχόμενο. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να κρατήσει πισίνα μας ταλέντων (συγγραφείς, σχεδιαστές, και άλλα επικοινωνίας), πάθος και μέχρι σήμερα σε τομείς ειδίκευσης.
•Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία νέα μέσα ως κινητήρια δύναμη για τη βελτίωση των επικοινωνιών σε όλη την υδρόγειο.-


**Ειδήσεις τα Νέα μας :

~ Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες
Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σημειώνονται από το πρωί στα χιονοδρομικά κέντρα ολόκληρη ς της χώρας. Η πιό χαμήλη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Καιμακτσαλάν (-7,4c) ενω στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού η ελάχιστη θερμοκρασία έφτασε τους -6,5c. Να τονίσουμε ότι έκλεισε το χιονοδρομικό κέντρο στο Καρπενήσι λόγω ισχυρής χιονοθυελλας.Kατά τα άλλα αυτήν την ώρα βροχές σημειώνονται σε Πελοπόννησο Ήπειρο και στην Κρήτη ενώ ισχυρή βροχή πέφτει στην Στενή Ευβοίας και στην Σύρο. Και στην Αττική η αλλαγή του καιρού ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες με....

~* 100 ημέρες ΠΑΣΟΚ. Ο πιο πετυχημένος υπουργός με βάση το…. Google :
Κάναμε ένα συγκριτικό αποτέλεσμα... Τον αριθμό αποτελεσμάτων στο Google για τον κάθε υπουργό. Και καταλήξαμε στην παρακάτω λίστα....1. Γιώργος Παπανδρέου 1.040.000 αποτελέσματα2. Γιώργος Παπακωνσταντίνου 778.000 αποτελέσματα3. Γιάννης Ραγκούσης 739.000 αποτελέσματα4. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης 580.000 αποτελέσματα5. Δημήτρης Ρέππας 553.000 αποτελέσματα6. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου 490.000 αποτελέσματα7. Τίνα Μπιρμπίλη 426.000 αποτελέσματα8. Παύλος Γερουλάνος 401.000 αποτελέσματα9. Κατερίνα Μπατζελή 286.000 αποτελέσματα10. Θόδωρος Πάγκαλος 215.000 αποτελέσματα11. Άννα Διαμαντοπούλου 141.000 αποτελέσματα12. Χάρης Παμπούκης 141.000 αποτελέσματα13. Λούκα Κατσέλη 138.000 αποτελέσματα14. Ευάγγελος Βενιζέλος 121.000 αποτελέσματα15. Χάρης Καστανίδης 113.000 αποτελέσματαΣυμπέρασμα : Θέλουν δουλειά ακόμη οι υπουργοί στο Google !!!

~* Δήλωση Σαμαρά για την αντιπολιτευτική γραμμή : Πιο σκληρός αν χρειαστεί!Δεν θα πελεκήσω τον αντίπαλό μου, αλλά αν κάνει πράγματα επιζήμια για τον τόπο, θα τον πολεμήσω πιο σκληρά απ΄ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε ….

~* Προσοχή σε μηνύματα για την Αϊτή. Εμφανίστηκαν επιτηδειοι :

Τον Έλληνα ο πόνος του άλλου δεν τον αφήνει αδιάφορο και πάντα σε μεγάλες καταστροφές βάζει και το χέρι στην τσέπη! Δυστυχώς όμως υπάρχει και ο άλλος ο έλληνας που κοιτά πως θα επωφεληθεί από το παραμικρό! Ετσι λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σε τηλεφωνήματα και emails για οικονομική βοήθεια προς τους πληγέντες στην Αϊτή αφου παρατηρήθηκε ηδη...

~* Εγιναν τα εγκαίνια του συνοριακού σταθμού Θερμών Ξάνθης – Ζλάτογκραντ :
Ο φωτορεπόρτερ της Piazza βρέθηκε στα εγκαίνια της διασυνοριακής γραμμής Θερμών Ξάνθης – Ζλάτογκραντ, τα οποία πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου και ο .... Βούλγαρος ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ. Ακολούθησε … Γεύμα έπειτα στην Χρυσούπολη Βουλγαρίας ..

~* Άλλη μια νίκη της Ελληνικής κοινότητας Bloggers και των websites :

Γεια σας!Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως, ύστερα από πιέσεις της Ελληνικής κοινότητας, οι υπεύθυνοι του διάσημου δωρεάν online παιχνιδιού http://www.erepublik.com/en/referrer/Malaperthator δήλωσαν πως οι Σκοπιανοί θα μπουν ως FYROM (όταν αποκτήσουν κράτος στο παιχνίδι) . Το παιχνίδι (που απαιτεί ενασχόληση 1-2 λεπτά την ημέρα) έχει εικονικά κράτη που όμως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την δημοσιότητα που δώσατε!

~* Αδικο το μέτρο με το χαράτσι στα ακίνητα! Εκανες μια φορά λεφτά; Εχεις πάντα :
Για την κυβέρνηση πλέον οποιος ειχε μια φορά λεφτά έχει πάντα! και αν ειχε ο παππους λεφτά ή το χωράφι το αγονο μπροστά στη θάλασσα απέκτησε αξία θα πληρώνουν ολες οι γεννεές!!! Ακόμα και πάνω από 100.000 ευρώ για μεταβίβαση ακινήτου από πατέρα σε γιό!!!!
~* Καταγγελία για φόλες σε αδέσποτα στο Νέο Φάληρο :
Καλησπέρα. Από τις 4/1 στο Νέο Φάληρο και κυριως στις οδούς Κηφισσού, Φαληρέως, Σμολένσκυ, Μοσχοπούλου βρίσκουμε συνεχώς δηλητηριασμένους σκύλους και γάτες. Μόνο αυτές τις μέρες έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 ζώα δηλήτηριασμένα. Το πιθανότερα σύμφωνα με μαρτυρίες είναι ότι κάποιος βάζει κονσέρβες πατέ με φόλες. Ξέρω πως αυτά τα φαινόμενα είναι καθημερινά, όμως είμαστε αρκετοί στο Νέο Φάληρο που θέλουμε ναδώσουμε ένα τέλος σε αυτό που γίνεται και είναι κρίμα πραγματικά τη μία μέρα να βλέπεις και να φροντίζεις τα ζώα της γειτονιάς και την άλλη μέρα να τα βρίσκεις δηλητηριασμένα. Παρακαλώ μην αγνοήσετε αυτό το e-mail αλλά προωθήστε το τουλάχιστον για να υπάρχει μία ενημέρωση και να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο ένοχος.ΕυχαριστώΝΙΚΗ
*

~*




**Ο Ιωαννης Μιχαηλ Λαγωνικος άλλαξε το όνομα της ομάδας ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΔΙΒΑΣΕ ΑΠΛΑ. σε ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ,NAI MΠΟΡΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=105170855460&mid=1bc338bG56358b7cG1633139G40 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Ιωαννης Μιχαηλ Λαγωνικος άλλαξε το όνομα της ομάδας ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΩΝΙΚΟΣ.ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ σε ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΔΙΒΑΣΕ ΑΠΛΑ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=105170855460&mid=1bc30edG56358b7cG1632eceG40 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**hi5 Ο χρήστης E D είναι πλέον φίλος σας!Γεια σου Stamoskal,Εσείς και ο χρήστης E είστε πλέον συνδεδεμένοι. Μπορείτε και οι δύο να αρχίσετε να ανακαλύπτετε νέα άτομα μέσω των φίλων σας.Επικοινωνήστε με το Νέο Φίλο Σας»Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας,Η ομάδα hi5

**
** Claudia has something to tell you

View message


Subject: hi

Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις

Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

**Οι Alexandra Ferentidou και ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ είναι πλέον φίλοι. Εσείς προτείνατε αυτή τη φιλία. Μπορείτε να προτείνετε περισσότερα άτομα τα οποία ο ΓΙΑΝΝΗΣ ίσως γνωρίζει, ακολουθώντας το σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1241804702&mid=1bc26c0G3dd6e022Gedebf0G33&suggestfriends ,
David has something to tell you

View message

Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις

Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

** Η Ilektra Koutouki έστειλε μήνυμα στα μέλη του GOLDEN FLOWER MAGAZINE. --------------------Θέμα: NEWSIT ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΟΥΜΑΙ ΣΤΟ SITE http://www.facebook.com/l/cc4ae;www.newsit.gr TOY NIKOY ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ GO GREENhttp://www.facebook.com/l/cc4ae;www.newsit.gr/default.php?pname=GoGreen&catid=21&la=1-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1356672556370&mid=1bc0c45G56358b7cG1630914G0 .-

**
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_8101.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Γράφουν μυνήματα
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_1596.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Μας θυμούντε Μας γράφουν Τους αγαπάμε
~‘ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_14.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Από όσα μας λένε γράφοντας
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ
~ http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/dhmos-arfaron-messinia-hellas.html , Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010Dhmos Arfaron Messinia Hellas



**




**

**

**** ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ :
Στο Βολεϋ Μπώλ : Κυριακή 17-01-2010 :
** Ολυμπιακός Πειραιώς - Παναθηναϊκός 1-3 σέτ ,
** Στον Πρώτο Γύρο ο Παναθηναϊκός είχε χάσει από τον Ολυμπιακό Πειραιώς με 3-2 σέτ .-
~ * Στην Β΄ εθνική 17-01-2010 ΠΣ. Καλαμάτα – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
** Στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίνκ :
~* Σαββάτο 16-01-2010 : {18 η αγωνιστική }
* * Ξάνθη – Εργοτέλης 1-0 , 61΄ Έλιγκτον .-
* ΠΑΟΚ Θεσσαλ. – Αστέρας Ταρίπολης 1-0 , 53΄Κουστιανικούλης .-
* Ηρακλής Θεσσαλ – ΑΕΚ Αθην. 1-1 27΄Παν. Κονέ , 55΄ Τσιμπούρ , Στο 87΄έχασε πεναλτι , άουτ ο Τσιμπούρ .-
~* Κυριακή 17-01-2010 : Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 2-0 , Τα γκόλ : 26΄ Γεώργος Καραγκούνης , 40΄ Δημήτρης Σαλπιγκίδης ,
~* ΠΑΣ.Γιάννινα - Άρης Θεσσαλ. 0-1 Τα γκόλ : 50΄ Ναφτή , .-
~* Καβάλα - Ολυμπιακός Πειραιώς 0-0 .-
~* Πανιώνιος – Λεβαδειακός 2-2 .-
~* Ατρόμητος - Λάρισσα 2-1 .-
~** Ο Παναθηναϊκός ξέφεύγει από το δεύτερο Ολυμπιακό στο πρωτάθξημα με επτά (7) βαθμούς !!!

Κλάδη-Κλειδί (Ε. Λαχανά / Κ. Ιωαννίδης)

http://www.youtube.com/watch?v=cBr-OWwnEOA ,



Σπ. Σαμοΐλης: ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΣΕ :

http://www.youtube.com/watch?v=3zVCOeXrEnU ,



**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου