ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

~Μονή Προφήτου Ηλία Αρφαρών Μεσσηνίας 19/07/2016 : https://youtu.be/mEKyRdgCM98 .-

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ......!!! ...ΜΗΔΕΝ!!!


Επικοινωνίες !! Από όσα μας γράφουν και γράφουμε ...για μια θύμηση !!
~* • ~* «Γονιός, η πιο δύσκολη δουλειά» Συνέντευξη με το δρ. Daniel Siegel


• Μανούλα φοβάμαι!! - Mummy, i am afraid!! Child afraid of night-time "monsters"

• Κολομβία: Συνελήφθη παιδόφιλος

«Γονιός, η πιο δύσκολη δουλειά» Συνέντευξη με το δρ. Daniel Siegel

Posted: 27 Aug 2009 09:51 AM PDT

Δεν είναι δυνατόν σαν γονείς να τα ξέρουμε όλα, να μην κάνουμε ποτέ λάθη και να έχουμε πάντα την υπομονή του Ιώβ. Όλοι έχουμε προβλήματα και ανησυχίες, και συχνά καλούμαστε να παίξουμε πολλούς ρόλους που δεν ξέρουμε πώς να συνδυάσουμε. Πώς πρέπει, λοιπόν, να είναι ο «καλός γονιός»; Στο ερώτημα αυτό και σε μερικά ακόμη απάντησε ο γνωστός ψυχίατρος-νευροβιολόγος, δρ. Daniel Siegel, προσκεκλημένος του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων στην ημερίδα που διοργάνωσε πρόσφατα με θέμα «Όταν νιώθει το μυαλό και σκέφτεται η καρδιά».

Ποιος είναι

O δρ. Daniel J. Siegel είναι ψυχίατρος, νευροβιολόγος, εκπαιδευτής και ερευνητής των νευροεπιστημών. Έχει εκπονήσει σημαντικές εργασίες για τη σχέση ανάμεσα στη λειτουργία του εγκεφάλου και τα συναισθήματα.

Το έργο του έχει βραβευτεί από επιστημονικά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και το Stanford Medical School. Διδάσκει στο Mindful Awareness Research Center, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και στο Center for Human Development στο Λος Άντζελες, και διευθύνει το διεθνές μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Children’s Mental Health Alliance Foundation στη Νέα Υόρκη.

Έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του μυαλού των παιδιών και των νέων. Γιατί έχετε εστιάσει τόσο σε αυτές τις ηλικίες; Το μυαλό πρωτοσχηματίζεται στα πρώτα χρόνια της ζωής μας, και αυτό είναι το διάστημα που μπορούμε να κάνουμε τις πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μεγαλώσουν σωστά. Η έρευνα έχει δείξει ότι από τα πρώτα χρόνια το μυαλό διαμορφώνεται και από τις σχέσεις μας. Μάλιστα, με αυτή την επιστημονική γνώση ξεκίνησε μεγάλο μέρος της δουλειάς μου.

Οι παιδικές μνήμες καθορίζουν τι γονείς θα γίνουμε;

Αν, όταν ήσασταν παιδί, η μητέρα σας το έσκαγε το πρωί χωρίς να λέει «αντίο», σαν γονιός μπορεί να δυσκολεύεστε με τον αποχωρισμό. Τέτοιες συναισθηματικές ή τραυματικές αναμνήσεις συχνά αποθηκεύονται σε μη λεκτική μορφή και έρχονται στην επιφάνεια όταν συμβεί κάτι παρόμοιο. Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις ανασφάλειες της παιδικής μας ηλικίας.

Υπάρχει, δηλαδή, τρόπος τα παιδιά να «μην πληρώνουν τα σπασμένα» της παιδικής ηλικίας των γονιών τους;

Για να πάψουν οι γονείς να κατευθύνουν στα παιδιά το θυμό τους, να γίνονται σαρκαστικοί ή αυστηροί, πρέπει να καταλάβουν τι προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά. Δεν μπορούμε βέβαια να αλλάξουμε ό,τι έχει συμβεί, μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε γι’ αυτό. Πώς; Μέσω της αυτογνωσίας, που μπορούμε να επιτύχουμε μόνοι μας ή με τη βοήθεια του συντρόφου μας ή κάποιου ειδικού.

Πώς μπορούμε να επανορθώσουμε ένα λάθος μας;

Όλοι οι γονείς βιώνουν στιγμές που είναι κουρασμένοι, είναι εκνευρισμένοι ή απλώς δεν αντέχουν άλλο και ξεσπούν στα παιδιά τους με σκληρότητα. Μια απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά ενός γονέα, που συνήθως είναι προσιτός και συντονισμένος στις ανάγκες του παιδιού, δημιουργεί αναστάτωση και σύγχυση. Φυσιολογικά, ο έγκαιρος απολογισμός τού τι έγινε και η αποκατάσταση της ζημιάς έρχονται από την πλευρά του γονέα και αντισταθμίζουν το περιστασιακό ξέσπασμα. Με λίγα λόγια, ζητάμε συγγνώμη και εξηγούμε γιατί αντιδράσαμε έτσι.

Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό για να «χτίσουμε» υγιείς δεσμούς με τα παιδιά μας;

Σημαντική είναι η συναισθηματική επικοινωνία, όπου ο γονιός μοιράζεται τις θετικές και τις αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις του παιδιού του και το βοηθά να ελέγξει τα συναισθήματά του. Επίσης, πρέπει να δίνει σημασία στη χρήση της εξωλεκτικής επικοινωνίας, π.χ. όταν του μιλά, να το κοιτά στα μάτια κτλ. Εξίσου σημαντικό είναι ο γονιός να μιλά στο παιδί του για τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις του, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας διάλογος με κύριο χαρακτηριστικό τη συναισθηματική κατανόηση.

Πρέπει να λύνουμε εμείς τα προβλήματα των παιδιών μας και να τα γλιτώνουμε από αρνητικά συναισθήματα;

Όχι. Η βασική ιδέα είναι να βοηθάμε τα παιδιά να βγάζουν νόημα από τις εμπειρίες τους και να τις κατανοούν, είτε είναι θετικές είτε είναι αρνητικές. Όταν βοηθάμε τα παιδιά μας να διαχειριστούν τα αρνητικά τους συναιθήματα, στην ουσία τα βοηθάμε να γνωρίσουν τον εαυτό τους.

Εσείς, ως πατέρας, ακολουθείτε εύκολα όσα διδάσκετε; Το να είσαι γονιός είναι η πιο δύσκολη δουλειά, ακόμη κι όταν γράφεις βιβλία για το θέμα αυτό. Σίγουρα χρειάζεται να έχεις στόχους, πολλή καλοσύνη και υπομονή με εσένα και με τα παιδιά σου- και φυσικά να έχεις την ικανότητα να βλέπεις μέσα σου, αλλά και μέσα στους άλλους. Αν δεις το βιβλίο «Parenting from the Inside Out», θα βρεις παραδείγματα από δικά μου γονικά λάθη και προσπάθειες, ακόμη και τότε που το έγραφα!

Λογαριασμοί με το παρελθόν

Ο καθηγητής Siegel τονίζει ότι ο τύπος συναισθηματικού δεσίματος που αναπτύξαμε με τους γονείς μας παίζει σημαντικό ρόλο στο τι τύπος γονέα θα γίνουμε τελικά οι ίδιοι. Η σχέση, όμως, με το παρελθόν δεν είναι μοιρολατρική. Σαν ενήλικοι μπορούμε να αναμετρηθούμε με το παρελθόν και να αλλάξουμε!

Συναισθηματικός δεσμός με τους γονείς

Ασφαλής πρόσδεση

Σταθερή επικοινωνία και ανταπόκριση του γονέα στις ανάγκες του παιδιού, που του δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας. Το παιδί αναπτύσσει μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, κοινωνική νοημοσύνη και επιμονή στη λύση προβλημάτων.

Αποφευκτική πρόσδεση

Οι γονείς απορρίπτουν το παιδί επανειλημμένα. Αυτό αποφεύγει τη συνα鬬¬σθηματική σύνδεση μαζί τους και αργότερα γίνεται ακόμη πιο απομονωμένο.

Αμφιθυμική πρόσδεση

Ο γονέας είναι ασυνεπής. Το παιδί δεν ξέρει τι να περιμένει από αυτόν. «Δύσκολα» παιδιά, με τάσεις διάσπασης, έχουν συχνά τέτοιες εμπειρίες.

Αποδιοργανωμένη πρόσδεση

Ο γονέας είναι χαοτικός, μερικές φορές τρομακτικός. Το παιδί δυσκολεύεται στις κοινωνικές σχέσεις και στον έλεγχο των συναισθημάτων του.

Τύπος μελλοντικού γονέα

Ελεύθερος

Έχει διαχωριστεί με επιτυχία από τους γονείς του, είναι ασφαλής στις σχέσεις του. Οι γονείς αυτοί είναι πιθανό να μεγαλώσουν παιδιά με «ασφαλείς δεσμούς». Εδώ, όμως, ανήκουν και γονείς που αναμετρήθηκαν με τις αρνητικές τους εμπειρίες και τις ξεπέρασαν.

Αποφευκτικός

Δεν συνδέει καθόλου τις προηγούμενες εμπειρίες του με το παρόν του. Αποσυνδέεται συναισθηματικά από το παιδί του, γεγονός που οδηγεί σε «αποφευκτικό δεσμό».

Μπερδεμένος

Υπεραναλύει εμπειρίες του παρελθόντος, οι οποίες παρεμβαίνουν στον τρόπο που ανατρέφει το παιδί του. Το παιδί είναι πιθανό να αναπτύξει «αμφιθυμικό δεσμό».

Αποδιοργανωμένος

Βίωσε σημαντικό τραύμα ή απώλεια που παραμένουν «άλυτα». Είναι πιθανό να μεγαλώσει παιδιά με αποδιοργανωμένο δεσμό, ακόμη κι αν έχει τις καλύτερες προθέσεις

πηγή vita

~* Μανούλα φοβάμαι!! - Mummy, i am afraid!! Child afraid of night-time "monsters"

Posted: 27 Aug 2009 09:29 AM PDT

* Child afraid of night-time "monsters"

see below

Το μικρό σας μέχρι τα δύο πιθανόν να μοιάζει ατρόμητο έως ριψοκίνδυνο. Κανένα εγχείρημα δεν φαίνεται να είναι τόσο τρομερό για εκείνο, ώστε να του βάλει φρένο. Μέχρι τότε, βλέπετε, λειτουργεί περισσότερο με το ένστικτο και τα αντανακλαστικά παρά με τη λογική.

Όσο μεγαλώνει όμως, η νοημοσύνη του αναπτύσσεται και ο κόσμος γύρω του αρχίζει να του φαίνεται πιο επικίνδυνος και απειλητικός. Από τη στιγμή, λοιπόν, που αρχίζει να επεξεργάζεται λογικά τα πράγματα κι έχει ερωτήματα, αρχίζει να φοβάται περισσότερο, κάθε φορά που χρειάζεται να αναμετρηθεί με κάποιο εμπόδιο.

Το μέχρι πρότινος θαρραλέο παιδί σας μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να φοβάται, καθώς διανύει τον τρίτο χρόνο της ζωής του. Μπορεί να αρνείται να πάει μόνο του στο δωμάτιό του ή στο μπάνιο, να μην αντέχει το σκοτάδι ή να φοβάται ακόμα και μικρά κατοικίδια ζωάκια.

Οι φόβοι στην ηλικία αυτή πολύ συχνά συνδέονται με τον έλεγχο που έχει ή δεν έχει το παιδί απέναντι σε μία κατάσταση. Για κάθε μικρό παιδί, μία κατάσταση που του προκαλεί φόβο, στην ουσία ισοδυναμεί με μία ευκαιρία να αναμετρηθεί με κάποιο εμπόδιο και να βρει τη δύναμη να το ξεπεράσει. Εμείς οι ενήλικοι είναι δύσκολο να ταυτιστούμε και να καταλάβουμε τους φόβους του μικρού παιδιού.

Όσο κι αν προσπαθήσουμε να πείσουμε με λογικά επιχειρήματα ένα τρίχρονο πιτσιρίκι, που ξυπνάει τρομαγμένο μέσα στη νύχτα, να γυρίσει στο κρεβάτι του και να ξανακοιμηθεί ήσυχο ή να το παροτρύνουμε να πάει στην τουαλέτα χωρίς τη συνοδεία μας, ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Για εκείνο οι φόβοι δεν είναι παράλογοι, αλλά αληθινοί. Και επειδή δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει μόνο του, χρειάζεται υποστήριξη μέχρι να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Σε αυτή την ηλικία αρχίζουν και οι πρώτοι εφιάλτες. Το μικρό παιδί που ξυπνάει τρομαγμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν ξέρει ότι είδε ένα κακό όνειρο. Δεν μπορεί να διακρίνει εύκολα τα όρια μεταξύ του φανταστικού και του ρεαλιστικού κόσμου και δυσκολεύεται να ξεχωρίσει όχι μόνο το υπαρκτό από το ανύπαρκτο, αλλά και το ψεύτικο από το αληθινό.

Οι αόρατοι φίλοι και εχθροί είναι αρκετά φυσιολογικοί σε αυτή τη φάση και συχνά είναι άσκοπο να αρνηθείτε την ύπαρξή τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι χρειάζεται να τους αποδεχτείτε κιόλας. Αυτό που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι σπάνια ένα παιδί χρησιμοποιεί μία φοβία για να τραβήξει την προσοχή σας.

Όσο κι αν οι φόβοι του μικρού παιδιού είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο, συχνά είναι ενοχλητικοί και προκαλούν τόσο στους γονείς όσο και στο παιδί περιττό στρες και αγωνία. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν θα πρέπει να αντιδράτε στη φοβία του παιδιού με ενοχή, ανησυχία και υπερβολή. Οι δισταγμοί που προκύπτουν σε αυτή τη φάση σταδιακά ξεπερνιούνται. Στην πραγματικότητα αποτελούν και αυτοί ένα σημάδι ωρίμανσης.

Κάθε φορά που το παιδί έρχεται αντιμέτωπο με μία φοβία, να θυμάστε ότι στόχος σας δεν πρέπει να είναι να αποδείξετε στο παιδί ότι δεν πρέπει να φοβάται αυτό που φοβάται, αλλά να το βοηθήσετε να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια, ώστε να ξεπεράσει το φόβο του. Για να αποδυναμώσετε μία φοβία, θα πρέπει πάντα να στέκεστε δίπλα στο μικρούλι προσφέροντάς του υποστήριξη. Γι’ αυτό:

•Πείτε αντίο σε κάθε είδους εκφοβισμούς ως μέσο πειθαρχίας, τύπου μπαμπούλας, αστυνόμος, λύκος κ.λπ. και μην ξεχνάτε να προτρέψετε και τον παππού και τη γιαγιά να κάνουν ακριβώς το ίδιο

•Μην ενισχύετε οποιαδήποτε φανταστική ύπαρξη. Ούτε όμως να επιμένετε ότι είναι ανύπαρκτο αυτό που υποστηρίζει το παιδί ότι υπάρχει. Είναι προτιμότερο να ελέγξετε κάτω από το κρεβάτι του και να το διαβεβαιώσετε ότι εκεί δεν κρύβεται το τέρας που φοβάται, παρά να μπείτε στη διαδικασία να το πείσετε ότι απλώς δεν υπάρχουν τέρατα. Με αυτόν τον τρόπο ανταποκρίνεστε άμεσα στο αίτημα του παιδιού για σιγουριά κι ασφάλεια

•Ελέγξτε τι βλέπει στην τηλεόραση. Ακόμη και τα παιδικά προγράμματα μπορεί να το τρομάξουν προσωρινά

•Μη σπρώχνετε ποτέ βίαια το παιδί κοντά στον παράγοντα που του προκαλεί φόβο, γιατί έτσι μπορεί να μεγεθύνετε τη φοβία του.

Προσπαθήστε απλά να το εξοικειώσετε σταδιακά

•Μη γελοιοποιείτε την κατάσταση αλλά ούτε να υπερβάλλετε και να αποφεύγετε οτιδήποτε σχετίζεται ή συνδέεται με τη συγκεκριμένη φοβία του παιδιού

•Προσπαθήστε όσο αστεία κι αν σας φαίνονται, να μην κοροϊδεύετε το παιδί στην προσπάθειά σας να το βοηθήσετε να αποβάλει το φόβο του

•Βοηθήστε το να εξοικειωθεί σταδιακά με αυτό που το φοβίζει κρατώντας το στην αγκαλιά σας, για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια

•Αποδυναμώστε το φόβο του διαβάζοντας σχετικά παιδικά βιβλία, φτιάχνοντας αστείες ιστορίες ή μέσα από τη ζωγραφική

•Δείξτε υπομονή συνοδεύοντας το παιδί και κάνοντας ό,τι μπορείτε για να νιώσει πιο ασφαλές επιβραβεύοντάς το κάθε φορά που τα καταφέρνει

•Αποφύγετε να του διηγήστε ιστορίες ή να διαβάζετε παραμύθια, που ξέρετε ότι θα το τρομάξουν

•Αποφύγετε τα πολλά ερεθίσματα πριν την ώρα του ύπνου και ιδιαίτερα την τηλεόραση

•Εξασφαλίστε ήρεμο περιβάλλον, γιατί πολύ συχνά ο ύπνος του παιδιού επηρεάζεται απ’ όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας

Δημοσίευση: 21-6-2008

Και μια πρόταση από το χαμομηλάκι:

Απαλή μουσική, μια ζεστή αγκαλιά

και μια προσευχούλα,

πριν από τον ύπνο,

έχουν πολύ καλά αποτελέσματα :)

"Child afraid of night-time 'monsters' " by Aletha Solter, Ph.D.

Note: this advice should not be used as a substitute for medical opinion or treatment. If illness or pain are suspected, always consult with a doctor.

Question:

* My five-year-old son has recently begun having trouble sleeping for fear of "monsters" (following a segment of "ET", the movie). He has been having trouble for about three months now-- trouble going to sleep, then getting up two or three times at night, scared. He is VERY astute about the world and will sit there and tell you that it is irrational to be scared of monsters that don't exist. He knows that there are no such things, and that Mom & Dad are just in the next room. The bathroom light is on, we've had our calm night time routine, read a book, and have some quiet music on. Still "scared of monsters". We genuinely believe that he is scared and not just trying to get attention or something else as he has never slept in our bed or had any problems for the previous two years sleeping in his own bed. We have tried letting him cry, but we are convinced by his atypical tone that it is genuine fear. He is not interested in stuffed companions for "protection", flashlights, or any of the traditional things. We "check on him" every five or ten minutes, and this works for going to sleep the first time. Any suggestions?

Answer:

Fears are very common in children between the ages of three and eight years of age. Often, they are triggered after hearing a scary story or seeing a movie, as in the case of your son. Children this age have a growing awareness of death and their own vulnerability. They feel small and powerless in a big world that is sometimes confusing and frightening. Furthermore, many children have a vivid imagination, which further contributes to their fears. Monsters become a tangible symbol for everything that is confusing and scary and that might harm children.

more .-

~* Κολομβία: Συνελήφθη παιδόφιλος

Posted: 26 Aug 2009 09:56 PM PDT

*Eνας άνδρας που βρέθηκαν στην κατοχή του 250 χιλιάδες φωτογραφίες και 1.800 βίντεο με πορνογραφικό υλικό και πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, συνελήφθη το Σάββατο στην Κολομβία μετά από αγωγές που έφτασαν στη χώρα από την Αυστραλία, ανακοινώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

.Ο κολομβιανής εθνικότητας Τζόνι Εστράντα συνελήφθη στη διάρκεια επιχείρησης στο λιμάνι Μπαρανκίλα στη θάλασσα της Καραιβικής.

Σύμφωνα με τις ερευνητικές αρχές ο συλληφθείς προσέφερε σε ανήλικους που συναντούσε στο δρόμο 5 χιλιάδες πέσος (2,5 δολάρια) για να ποζάρουν σε διάφορες στάσεις είτε μόνοι τους είτε με παρτενέρ.

Ο Τζονι Εστράντα είχε μια νόμιμη επιχείρηση που κυρίως προσέφερε υπηρεσίες μέσω του Ιντερνετ και, κρυβόμενος πίσω απ αυτήν, ήταν εύκολο να μοσχοπουλά τις φωτό των ανηλίκων που διέθετε σε διάφορους ενδιαφερόμενους σε όλλο τον κόσμο αντί 25 έως 100 δολάρια εκάστη.

ΑΠΕ Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009 00:31

naftemporiki

~* ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΜ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Βʼ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο Βʼ, εξέφρασε την συμπαράσταση της Αλεξανδρινής Εκκλησίας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας από την πρόσφατη πυρκαγιά στον Νομό Αττικής και Τον διαβεβαίωσε ότι το παλαίφατο Πατριαρχείο θα έλθη αρωγός στην προσπάθεια αποκαταστάσεως των ζημιών που προεκλήθησαν.

Αρχιμ.Παντελ.Αράθυμος .-

~* ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΘΜ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Την 27η Αυγούστου ε.ε. αφίχθη στην Αλεξάνδρεια η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Βʼ, κατόπιν ολιγοήμερης παραμονής στην γενέτειρά Του Κρήτη.

Κατά την επίσκεψή Του στην μεγαλόνησο ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Σεβ.Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.Ειρηναίο, προς τον οποίο εξέφρασε τα φιλάδελφα αισθήματα και την αμέριστη συμπαράσταση του Πατριαρχικού Θρόνου των Αλεξανδρέων προς το σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο, χαρακτηρίζοντας την τοπική Εκκλησία της Κρήτης ως "πιστή και αφοσιωμένη θυγατέρα της Μ.τ.Χ.Ε.", καθώς καί με τον Εντιμ.κ.Σεραφείμ Τσιώκα, Γενικό Γραμματέα της Περιφερείας Κρήτης.

Επίσης απηύθυνε ευγνώμονες ευχαριστίες προς φορείς και συλλόγους, οι οποίοι στηρίζουν το πολυσχιδές ιεραποστολικό και ανθρωπιστικό έργο του παλαιφάτου Πατριαρχείου, καθώς και τους ιδιώτες εκείνους που με πρωτοβουλία τους διατηρούν κυτία εντός των καταστημάτων τους υπέρ των εμπεριστάτων παιδιών της αφρικανικής ηπείρου.

Aρχιμ.Παντελ.Αράθυμος

~* Από: stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)

Εστάλη: Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008 3:25:36 μμ

Προς: 3vkjSSA8LBiILMPCNJW-AMKKCLR9JMEECP.AMK0vQR8KEK8GJ.AMK@blogger.bounces.google.com

Ευχαριστώ για το μήνυμά σας , θα το δω επιστρέφοντας .- sns -dendist

-arfara-Greece.-

sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

~* Ο avelin regato μόλις είδε το προφίλ σας στο PerfLife και θέλει να σας προσθέσει ως φίλο. Μάθετε περισσότερα για τον avelin regato εδώ:

http://perfspot.com/reg.asp?f=fin

Κορυφαία Βίντεο

O ΔΙΑΒΟ&#x..

ΕΝΑΣ Μ ..

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ "ΓΕΛΩΝ ΛΑΒΕ" - Ο ΧΟΡΕΥΤΗ..

ΑΧ! ΕΛΛΑΔΑ...

ΙΜΑΛΑΙΑ

Για aπενεργοποίηση μελλοντικών ειδοποιήσεων email PerfSpot Αιτήσεων Φίλων πατήστε εδώ:

http://perfspot.com/o.asp?e=snstam%40gmail%2Ecom&f=fr

Λαμβάνετε αυτό το email επειδή είστε εγγεγραμμένος στο PerfSpot.com. Εάν δεν έχετε εγγραφεί στο PerfSpot παρακαλώ πατήστε εδώ:

http://perfspot.com/u.asp?e=snstam%40gmail%2Ecom

Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας:

Χωρίς Χρέωση (USA): 1-888-311-PERF (311-7373)

Απευθείας Κλήση (Διεθνώς): (1)602-273-3758

Email: support@PerfSpot.com

PerfSpot.com
4800 N. Scottsdale Rd Suite 4500
Scottsdale, AZ 85251
USA

~*Από: MyHeritage Notification (notify2@myheritage.com )

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς
Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Εστάλη: Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008 10:55:45 πμ

Προς: snstam@gmail.com

Dear DESPINA BASI BLASIOU,

This is an automatic notification from Skoulikas Blasiou Web Site on MyHeritage.com.

Here are the family events relevant to you taking place on September 21 2008:

57th birthday of DESPINA BASI BLASIOU, born September 21 1951

DESPINA BASI BLASIOU is the wife of your nephew.

Click here for more details: http://www.myheritage.com/FP/eventDetail.php?s=27329812&eventID=1&setID=1&authenticate=b434c511585b179d9cec2ed5f368fea2115e1ba1-258456411

This email notification is a courtesy service of MyHeritage.

If you wish to turn it off or configure its settings, click here: http://www.myheritage.com/FP/memberSitePreferences.php?s=27329812&memberID=114654852&authenticate=b434c511585b179d9cec2ed5f368fea2115e1ba1-258456411 .

Click the above link also if you wish to subscribe to SMS alerts for close relatives.

E.g., you can be notified by SMS about birthdays and wedding anniversaries of your spouse, parents or children, which could be very useful.

Have a great day,

MyHeritage
~* ενημέρωση‏

Από: stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)

Εστάλη: Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2008 8:41:23 μμ

Προς: raniacool@gmail.gr; info@agelakisd.gr; apangel@ath.forthnet.gr; angel@ims.gr; silas@otenet.gr; maleksaki@hotmail.com; alexandec@otenet.gr; muham001@in.gr; eanagnostaki@ret.forthnet.gr; dentalan@otenet.gr; dedalan@googlemail.com; agiadent@hotmail.com; meniana@hotmail.com; nandreo@med.uoa.gr; mar.anton@yahoo.gr; info@surgical-dentistry.gr; spafth@ath.forthnet.gr; vacondios@medicalgr.net; vamdent@yahoo.gr; basildent@yahoo.gr; vassara.maria@gmail.com; cvasileiadi@gmail.com; loucas07@hotmail.com; spirosvas1972@yahoo.com; dversis@hol.gr; vlaxos@medicalgr.net; petalia@hol.gr; vogiatzian@medicalgr.net; voliotis@hol.gr; vourakis@medicalgr.net; vrthnos@hotmail.com; vrthanos@hol.gr; linagalanopoulos@yahoo.co.uk; gatzi@medicalgr.net; gatz@otenet.gr; grammatikadent@hol.gr; lidiagera@hotmail.com; angelg@otenet.gr; gkanis@pathfinder.gr; emfyteuma@hotmail.com; katkag77@yahoo.gr; dentistgomouzas@yahoo.gr; stamoaskoul@yahoo.gr

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!!

Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εάν χρησιμοποιείτε

αλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την

Norton.

Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο

Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση

Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο: «Lifeisbeautiful. Pps».

Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και

διαγράψτε το αμέσως!!!

Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας

λέγοντας: Itistoolatenow, yourlifeisnolongerbeautiful, δηλαδή: Τώρα

πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη!

Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που

σας το έστειλε θ' αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας

και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός, ο οποίος ξεκίνησε

πρόσφατα να κυκλοφορεί!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ !!!

Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη σοβαρότητα του προβλήματος κι ανάφερε

ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι

ικανά να τον καταστρέψουν.

Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος

αυτοαποκαλείται «lifeowner».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ!!!

sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

~* Επείγουσα ενημέρωση ..‏

Από: stamatios skoulikas (snstam@gmail.com )


Εστάλη: Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008 11:42:16 μμ

Προς: info@douvitsadentistry.gr; implants@canada.com; irinakis@gmail.com; ilzioris@otenet.gr; raniacool@gmail.gr; osme@kal.forthnet.gr; info@nikitopoulos.org; info@agelakisd.gr; apangel@ath.forthnet.gr; angel@ims.gr; silas@otenet.gr; maleksaki@hotmail.com; alexandec@otenet.gr; muham001@in.gr; eanagnostaki@ret.forthnet.gr; dentalan@otenet.gr; dedalan@googlemail.com; agiadent@hotmail.com; meniana@hotmail.com; nandreo@med.uoa.gr; mar.anton@yahoo.gr; info@surgical-dentistry.gr; spafth@ath.forthnet.gr; vacondios@medicalgr.net; vamdent@yahoo.gr; basildent@yahoo.gr; vassara.maria@gmail.com; cvasileiadi@gmail.com; loucas07@hotmail.com; stamos01@otenet.gr; snstam@gmail.com; stamoskal@windowslive.com; spirosvas1972@yahoo.com; dversis@hol.gr; vlaxos@medicalgr.net; petalia@hol.gr; vogiatzian@medicalgr.net; voliotis@hol.gr; vourakis@medicalgr.net; vrthnos@hotmail.com; vrthanos@hol.gr; linagalanopoulos@yahoo.co.uk; gatzi@medicalgr.net; gatz@otenet.gr; grammatikadent@hol.gr; lidiagera@hotmail.com; angelg@otenet.gr; gkanis@pathfinder.gr; emfyteuma@hotmail.com; katkag77@yahoo.gr; dentistgomouzas@yahoo.gr; stamosskoulikas@yahoo.com

Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2008

ΕΠΕΙΓΟΝ!

"ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6

ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ

ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό)

(2310 993506 & 2310 993944)

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ

ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΤΟΥ, ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ..... ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΣ......ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ

ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..."
--
sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

~* PASSWORD REMINDER [SYNC.GR]‏

Από: members@sync.gr

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς
Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Εστάλη: Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008 4:12:57 μμ

Προς: snstam@gmail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΤΟ http://www.sync.gr/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Γειά σου stamos

Ο κωδικός εισόδου σου στο http://www.sync.gr/ είναι : abcdabcd

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αν δεν ζήτησες την υπενθύμιση του κωδικού σου στο Sync και το μήνυμα αυτό ήλθε κατά λάθος, μπορείς να το αγνοήσεις ή να το σβήσεις.

~* Από: sync@sync.gr


Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς
Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία


Εστάλη: Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008 3:44:38 μμ

Προς: snstam@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Γειά σου stamos

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Καλωσήλθες στο Sync. Για να οριστικοποιήσεις την εγγραφή σου πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.sync.gr/account/activate/t1btE5sPrXIc ., - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αν δεν ζήτησες την εγγραφή σου στο Sync και το μήνυμα αυτό ήλθε κατά λάθος, μπορείς να το αγνοήσεις ή να το σβήσεις. http://mail.live.com/default.aspx?&ip=10.4.2.8&d=d2998&mf=0&rru=inbox , - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Se periptosi pou de mporeite na diavasete to html email xrisimopoiiste to link : http://www.sync.gr/account/activate/t1btE5sPrXIc gia na kanete activate to account sas

~* Από: stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)


Εστάλη: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008 11:43:08 μμ

Προς: G.skoulikas@aol.com

1 συνημμένο
!cid_4A9C...jpg (9,7 ΚΒ)
--

http://snsstamoskal.blogspot.com/ ,

http://snsarfara.blogspot.com/ , http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ ,

http://sdentist.spaces.live.com/guestbook/ ,

~~~~ http://www.myheritage.com/FP/simple-photo-selection.php?s=27329812 ,

~~~~ http://www.myheritage.gr/FP/add-photo-summary.php?s=27329812&identifier=9b63ee841ej8dm09 ,
~~~ http://my.live.com/ , http://www.hi5.com/ , , stamos

sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

~&*Από: stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)


Εστάλη: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008 11:39:18 μμ

Προς: Spiro Kailas (spkailas@gmail.com) ; Spiros G. Kailas USA California (spkailas@cisco.com)

Σπύρο , Χρυσούλα και παιδιά σας στέλνουμε την αγάπη μας , με πολλά

φιλιά για όλους σας . Σταμάτης -Δέσποινα και παιδιά , Νίκος Βλάσης

και Βασίλης ,
http://radiorock.9hz.com/ ,

http://snsstamoskal.blogspot.com/ ,

http://snsarfara.blogspot.com/ ,

http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ ,

http://sdentist.spaces.live.com/guestbook/ ,

~~~~ http://www.myheritage.com/FP/simple-photo-selection.php?s=27329812 ,

~~~~ http://www.myheritage.gr/FP/add-photo-summary.php?s=27329812&identifier=9b63ee841ej8dm09

, ~~~ http://my.live.com/ , http://www.hi5.com/ , , stamos

-- sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

~* Από: stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)


Εστάλη: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008 11:33:04 μμ

Προς: G.skoulikas@aol.com

Γιώργο γεια σας . Τι γίνεται , τι κάνουτε ? πως τα περνάτε? Εύχομαι

πάντα χαρά και υγεία . Χαιρετίσματα σε όλους σας , με πολύ αγάπη

. http://radiorock.9hz.com/ , http://snsstamoskal.blogspot.com/ ,

http://snsarfara.blogspot.com/

http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ ,

http://sdentist.spaces.live.com/guestbook/ ,

~~~~ http://www.myheritage.com/FP/simple-photo-selection.php?s=27329812 ,

~~~~ http://www.myheritage.gr/FP/add-photo-summary.php?s=27329812&identifier=9b63ee841ej8dm09

, ~~~ http://my.live.com/ , http://www.hi5.com/ , , stamos

sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

~* blog για το Στέλιο Καζαντζίδη‏

Από: Arabek Arabek (arabek88@yahoo.gr)


Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς
Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία


Εστάλη: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008 12:39:54 πμ

Προς: snstam@gmail.com

Λάβαμε το μήνυμα σας. Σας ευχαριστούμε. Είμαστε χαρούμενοι που σας εκφράζει η δουλειά μας. Απο εσάς περιμένουμε συμμετοχή στο blog με κάθε τρόπο. Στείτλε μας υλικό, πείτε σε κάποιο φίλο για εμάς, διορθώστε μας αν κάπου κάνουμε λάθος. Σας ευχαριστούμε και πάλι. Μακάρι να διατηρήσουμε επαφές και στο μελλον. Γεια.

~*Από: stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)


Εστάλη: Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2008 11:36:46 μμ

Προς: Spiros G. Kailas USA California (spkailas@cisco.com) ; Spiro Kailas (spkailas@gmail.com)

Αγαπητέ Σπύρο , για την ονομαστική σου εορτή τις θερμότερες ευχές μας από όλους μας . Χιλιόχρονος πάντα με χαρά και υγεία για σένα και γιαολόκληρη την οικογένειά σου . Φιλάκια σε όλους σας απο όλους μας . Η Δέσποινα στέλνει πολλούς χαιρετισμούς ιδιέτερα στην σύζυγ΄'ο σου Χρυσούλα , με πολύ Αγάπη .- Σταμάτηα - Δέσποινα & παιδιά Νίκος , Βλάσης και Βασίλης . 12-12-2008

sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

~* Από: Spiro Kailas (spkailas) (spkailas@cisco.com)


Εστάλη: Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008 5:01:49 μμ

Προς: stamatios skoulikas (snstam@gmail.com)

1 συνημμένο


logo.gif (0,6 ΚΒ)

Stamatis,

Those are great photos of the family and beautiful Kalamata which we all miss very much! Give our love and kisses to Despina and the family! Merry Christmas and Happy New Year!
Spiro


Spiro G. Kailas

Director, U.S. & Canada Delivery

Workplace Resources/Global Risk Management

spkailas@cisco.com

Phone :(408) 527-6201

Mobile :(858) 699-5953 Cisco Systems, Inc.

170 West Tasman Drive,

San Jose, CA 95134-1706

USA

http://www.cisco.com/
This e-mail may contain confidential and privileged material for the sole use of the intended recipient. Any review, use, distribution or disclosure by others is strictly prohibited. If you are not the intended recipient (or authorized to receive for the recipient), please contact the sender by reply e-mail and delete all copies of this message.

______________________________________

From: stamatios skoulikas [ mailto: snstam@gmail.com ]

Sent: Monday, December 15, 2008 6:26 AM

To: Spiro Kailas (spkailas)

Subject: Re: FW: Ευχές για ονομαστική σου εορτή ....



Στις 14 Δεκέμβριος 2008 7:42 μμ, ο χρήστης Spiro Kailas (spkailas) spkailas@cisco.com έγραψε:

Stamatis,

Thank you very much for your kind words and warm wishes for my Nameday and to my family. We will everyone there including Despina and the children a very Merry Christmas and a Happy, Healthy, and Safe New Year! I am sending you pictures of Eva-Marie and me prior to a dance that Eva-Marie went to at her School.

Spiro G. Kailas

Director, U.S. & Canada Delivery

Workplace Resources/Global Risk Management

spkailas@cisco.com

Phone :(408) 527-6201

Mobile :(858) 699-5953 Cisco Systems, Inc.

170 West Tasman Drive,

San Jose, CA 95134-1706

USA

http://www.cisco.com/

This e-mail may contain confidential and privileged material for the sole use of the intended recipient. Any review, use, distribution or disclosure by others is strictly prohibited. If you are not the intended recipient (or authorized to receive for the recipient), please contact the sender by reply e-mail and delete all copies of this message.
_______________________________________

From: stamatios skoulikas [mailto:snstam@gmail.com]

Sent: Saturday, December 13, 2008 1:37 PM

To: Spiro Kailas (spkailas); Spiro Kailas

Subject: Ευχές για ονομαστική σου εορτή ...

Αγαπητέ Σπύρο , για την ονομαστική σου εορτή τις θερμότερες ευχές μας από όλους μας . Χιλιόχρονος πάντα με χαρά και υγεία για σένα και γιαολόκληρη την οικογένειά σου . Φιλάκια σε όλους σας απο όλους μας . Η Δέσποινα στέλνει πολλούς χαιρετισμούς ιδιέτερα στην σύζυγ΄'ο σου Χρυσούλα , με πολύ Αγάπη .- Σταμάτηα - Δέσποινα & παιδιά Νίκος , Βλάσης και Βασίλης . 12-12-2008
sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

15-December -2008 . Arfara - Kalamata -Greece

My Dear Spiro , with alls famely ,

I' ve recieved uour three pictures which I'll print them Despoina , was very happy for the photos and send to you alot of kisses to Chrisa & Eva- Maria , George and to you . We wish you Merry Christmans always helth and happy new year.- Σπύρο , ΕΠΊΣΗς πολλούς χαιρετισούς και ευχές για όλους σαςκι από τα παιδιά Νίκο , Βάση και Βασίλη .-

sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas

ogo.gif

~* http://www.djgrigoris306.gr/

Από: vaggelis diama (skala1944@gmail.com)


Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς
Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία


Εστάλη: Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 7:53:42 πμ

Προς: SNSTAM@gmail.com

PALI KSEXASA STAMATH PHGENE STO-----WWW.DJGRIGORIS306.COM

H GR KAI THA EXEIS MOUSIKH 24 ORES THA DEIS KAI

MENA STO TSAT KAI EAN EISAI MESA THA SOU AFIERONO

TRAGOUDIA APO EDO ME TO GRHGORH POU EINAI ANHPSIOS MOU

APO TH SKALA PAIDI TOU NIKOU DIAMANTOPOULOU POU

EXEI TO TAXI TO DIPLA SPITI APO MENA ONIKOS EINAI

PROTOS MOU KSADERFOS OPATERAS TOU GRH GORH AMA DEIS

BAGGELIS SKALA N YORKH EIMAI MESA KAI POLES AFIEROSEIS

APO TO GRHGORH KALH AKROASH BAGGELHS APO TH SKALA

STO FILOMOU STAMATH BY BY

~* Από: vaggelis diama (skala1944@gmail.com)


Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς
Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία


Εστάλη: Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 7:26:58 πμ

Προς: snstam@gmail.com

AGAPITOI FILOI STAMATH KAI DESPOINA SAS EFXOMAI

APO TA VATHI THS ANAPEIRHS KARDIASMOU YGEIA PROTA

KAI HREMIA STO SPITISAS KAI KALA XRISTOUGENA KAI O

NEOS XRONOS ------2009--- NA EKPLHROSEI OTI ONOIRA

PERIMENETE ---------OSO GIA MENA STAMATH SHMERA TO

PRO---Y -----PHGA GIA ULTRA SOUND STIS KAROTIDES

KAI STHN MEGALH ARTIRIA MOU EIPAN OTI OI KAROTIDES

EINAI TO IDIO OPOS PRIN YPARXEI LIGO PLAKA TI ENOO

KSEREIS KAI STHN IORTA TH MEGALH ARTHRIA MOU EIPAN APO

3,6----EINAI 3,8 KAI H EPOMENH EKSETASH THA GINEI

SE ENA XRONO MOU EKSYGHSE EPISEIS OTI PREPEI NA

PROSEXO THN PIESH KAI NA PAIRNO TA XAPIA MOU EPISEIS

MOU EIPE OTI AFTA TA NOUMERA STHN IORTA MPOREI NA

KRATHSEI KAI POLA XRONIA GIA AFTO THA GINETAI H

EKSETASH OPOTE PREPEI ------ AFTA ----- KAI ISOS META

TIS GIORTES MPOREI NA ERTHO KATO H FOTOGRAFIES OLES

ORAIES EIDA ROMH XALKIDA KAI VEZOUVIO EAN DEN

KANO LATHOS EXASA TO TAKSIDI STHN ITALIA ISOS ALLH FORA

SAS XERETO KAI THA TA POUME PALI SYNTOMA --GEIASAS

~* Efxes‏

Από: GSkoulikas@aol.com


Εστάλη: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008 11:59:18 μμ

Προς: snstam@gmail.com

Stamati Yeia sou.

Sas eyxomaste kai emeis XRONIA POLLA. Eirini kai agapi se olouw sas.

Vlepe cardta mas gia efxes.

Stamati,

Copy and Paste to katotero gia na deis tin karta.

http://media.salemwebnetwork.com/crosscards/wallpapers/cc_wall12082_1440.jpg


G. Skoulikas

In a message dated 15/12/2008 16:39:31 GMT Standard Time, snstam@gmail.com writes:

ÊáëÝò ãéïñôÝò . ÊáëÜ ×ñéóôïýãåííá , ÊáëÞ ÷ñïíéÜ ,-

sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece

stamatios n. skoulikas


~* Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ .( Με ενδιαφέροντα )": ** " O ΣΩΚΡΑΤΗΣ " ΕΙΧΕ ΠΕΙ:« Η πατρίδα είναι το πολυτιμότερο,αγίοτερο και σεβαστότερο αγαθό και είναι πάνω ακόμα και από την μάνα,τον πατέρα και όλους τους προγόνους.Έτσι τη ζωή θεωρούν όλοι οι θεοί και λογικοί άνθρωποι ,» .- ** << Λάβαμε από την προηγούμενη γενιά, μια πατρίδα πληγωμένη, ταλαιπωρημένη, συρρικνωμένη, βάναυσα πληγωμένη από ιθαγενείς και ξένους. Οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές μια Ελλάδα ισχυρή, υπερήφανη, Εθνικά κυρίαρχη, και πάνω από όλα πραγματικά Ελεύθερη>> .-"ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" ,.-` Ανάρτηση σχολίου.

~* Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Ο μύθος τω 700 ευρώ": Όταν γελάς , διακινδυνεύεις να περάσεις για ηλίθιος , Όταν κλαις , κινδυνεύεις να περάσεις για συναισθηματικός , Όταν ανοίγεσαι στους άλλους , κινδυνεύεις να μπλεχτείς , Όταν δεχθείς τα συναισθήματά σου , κινδυνεύεις να αποκαλύψεις την ανθρωπιά σου , Όταν εκθέτεις τις ιδέες και τα όνειρα σου στον κόσμο , κινδυνεύεις να τα χάσεις ,Όταν αγαπάς , κινδυνεύεις να μην έχεις ανταπόκριση η αγάπη σου , Όταν ελπίζεις , κινδυνεύεις να πονέσεις , Και όταν δοκιμάζεις , κινδυνεύεις να αποτύχεις .- Μόνο ο άνθρωπος που ρισκάρει είναι ελεύθερος .- Το να κρατάς κρυμμένο τον εαυτό σου , να τον χάνεις με τις αυτομειωτικές σου ιδέες , είναι Θάνατος .- Η μεγαλύτερη υποχρέωση σου είναι να γίνεις όλα όσα είσαι όχι μόνο για δικό σου όφελος , αλλά και για όφελος του άλλου. -

~* Καλησπέρα Σταμάτη!Να είσαι καλά πάντα και εσύ!!Ευχαριστώ πολύ! Ο τόπος σου είναι πανέμορφος πάντως! Χάρηκα!Δέσποινα από Αθήνα {Δέσποινα Μυλωνά }.-

~* Γειά σου stamos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο apokara σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Είσαι ποιητικός τύπος .Μπράβο μας χρειάζονται στη σημερινή πεζή εποχή που ζούμε.Πες μου λίγα λόγια για το Κέντρο Υγείας που δουλεύεις.Το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου Κοζάνης απέχει από την Κοζάνη 60 χιλΒρίσκεται σε υψόμετρο 670 μέτρα.Έχει 4 ιατρούς του ΕΣΥ γενικής ιατρικής και καμιά 15 αγροτικούς που επανδρώνουν τα γύρω χωριά.Δύο οδοντίατρους .Ακτινολογικό μηχάνημα με τον χειριστή.Μικροβιολογικό χωρίς χειριστή.Φυσιοθεραπείες χωρίς χειριστή .Ασθενοφόρο αλλά οι οδηγοί δεν επαρκούν για να βγάλουν την 24 βάρδια και έτσι το απόγευμα και το βράδυ δεν υπάρχει οδηγός . Περιμένουμε από Κοζάνη .Αδελφές υπό έλλειψη .Εμείς οι οδοντίατροι τους περισσότερους μήνες παίρνουμε 7 μεικτές εφημερίες ο καθένας λόγω έλλειψης κονδυλίων.Αυτά τα ολίγα .Απόστολος- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/apokara/ .-

~*
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009 9:33:40 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Γειά σου stamos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο stamos1 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ** Η σιωπή μου είναι ότι πολυτιμότερο μπορώ να σου προσφέρω...Αλλά στη δική σου......(Έλα ψυχή μου, αγκάλιασέ με.Μες στη σιωπή σου) γυμνή θα σταθώ...Αλλά επειδή είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα τη μοιράζομαι μαζί σας.Μην πεις ποτέ πως όλα ήτανε μια πλάνη.Περιπλανήθηκα μαζί σου και μου φτάνει.Βάλε σημάδια μες στη νύχτα μη χαθείς.Είναι πιο εύκολο να κλαις παρά να ζεις.- (α) http://www.tagged.com/profile.html , Σταμος; (1) http://www.perfspot.com/home.asp , Stamatios skoulikas, abcd1947 , stamoskal@windowslive.com , (2) http://vlasiosarfara.blogspot.com/ ,(3) http://www.facebook.com/home.php?ref=home , (4) WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.- (5) http://www.sync.gr/stamos , sync.gr/stamos1 , (6) http://www.sync.gr/stamos1 , (3) http://www.facebook.com/home.php?ref=home , Στάμος (7) http://snsstamoskal.blogspot.com/ (8) http://snsarfara.blogspot.com/, (9) http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/, (10) http://sdentist.spaces.live.com/guestbook/, (11) http://snsarfara.blogspot.com/ , (12) http://www.myheritage.com/FP/simple-photo-selection.php?s=27329812 , (13) http://my.live.com/, www.hi5.com , , stamos (14) http://stamosskoulikas.hi5.com/ ,- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/stamos1/ .-

~* LYGERI ΘΑ ΕΠΕξεργαστώ τις φωτό και θα στις στείλω On 9 Μαρ, 01:45, Despina Mylona wrote:> Σταμάτη,καλησπέρα!Χαίρομαι που σου άρεσαν!Ναι!,θα μοιράζομαι πάντα μαζί σας,ομορφιές που πέφτουν στα χέρια μου!>> Να είσαι και εσύ καλά!Ευχαριστώ!>> Καλή εβδομάδα σε όλους!>> Δέσποινα>> Date: Sun, 8 Mar 2009 21:41:38 +0200> Subject: Re: FW: M A C R O F O T O G R A F I A> From: sns...@gmail.com> To: epanastato@googlegroups.com>> ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΛΥΚΙΆ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ..μια μόνο λέξη ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..ΣΤΑΜΑΤΗΣ>> Στις 8 Μάρτιος 2009 9:36 μμ, ο χρήστης stamatios skoulikas έγραψε:>> Στις 3 Μάρτιος 2009 12:04 πμ, ο χρήστης Despina Mylona έγραψε:>> Δέσποινα>> καταπληκτικές όλες ....Συγχαρητήρια>> Κάντε κλικ για να παίξετε Fishticuffs με τους φίλους σας, τώρα! Κάντε κλικ εδώ!>> --> sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece> stamatios n. skoulikas>> --> sns - denstist - arfara-kalamatas-Greece> stamatios n. skoulikas>> _________________________________________________________________> Κάντε κλικ για να παίξετε Fishticuffs με τους φίλους σας, τώρα!http://www.livemessenger-emoticons.com/fishticuffs/el-gr/--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "EPANASTATO" ομάδα.Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com Για να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com Για περισσότερες επιλογές, επισκευθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el .-

~* Ο χρήστης stamos-dynami άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΟΥΝΙΕΡΑ": ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ....http://snsarfara.blogspot.com, ** "...Ωστόσο εγω θα επιμένω να λέωτην ελεφθερία ελεφθερίατο φόνο φόνοτην ενοχη ενοχημ' ένα πείσμα τρελου που σκαλίζειστον τοίχο τ' όνομά-του με τα νύχια""σχεδόν μηδίζοντες" Ανάρτηση σχολίου. -

~*
Εστάλη:
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009 10:47:42 μμ
Προς:
EPANASTATO (epanastato@googlegroups.com)
Ενας απελπισμένος μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο Θεόδωρος Τενέζος πουεδώ και 2,5 χρόνια κατηγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στηνκυβέρνηση το σκληρό Ελληνικό καρτέλ του χάλυβα, που κατέστρεψε τηνεπιχείρησή του, η οποία ήταν πρότυπο ανάπτυξης, βρίσκεται εδω και 21ημερες,διακινδυνεύοντας την ζωή του σε ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.ΤΟΠΟΣ: Μπροστα στο κτίριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ολοι αδιαφορουνακομα και η αστυνομια πηγε να του παρει την καμερα,εμειςσυμπαραστεκομαστε στον ηρωα και αν θελετε μπειτε ,πατηστε και δειτετον ζωντανά και δωστε του δυναμη......http://www.mogulus.com/stopcarteltvgr .-

~*

1 σχόλιο:

  1. Ελάτε μαζί μας Στην Illuminati και πάρτε πλούσιους και διάσημους


    Επιθυμείτε Fame, πλούτη, Powers, τον πλούτο και θέλεις όλα τα όνειρά σας να έρθει να περάσει; Είστε μια επερχόμενη καλλιτέχνη, χορευτής, επιχειρηματίας κλπ Μεγάλου Illuminati Society σας προσφέρει μια φορά την ευκαιρία της ζωής του κάνοντας τις επιθυμίες σας έρχονται στο επίτευγμα. Αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα πρέπει να ξεκινήσει πλήρως το Illuminati και να πάρει όλα όσα αναζητά στη ζωή. e-mail: joinilluminantdepartment0014@yahoo.com
    ή καλέστε το ναό για +2348162448410

    ΑπάντησηΔιαγραφή